Ga naar inhoud


RaveMaus

Lid
  • Items

    784
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Over RaveMaus

  • Verjaardag 08/21/1983

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Onze-Lieve-Vrouw-Waver
  • Interesses
    Elektronica, oud en nieuw...
    Urban Exploring

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

RaveMaus's prestaties

  1. En dat zal ik zeker niet ontkennen. Kijk, ik heb die bewuste avond alles terug met de hand geïnstalleerd. God weet wat er gebeurd is. Later toen ik tv ging kijken viel me op dat het beeld minder scherp was als anders. Toen ik overschakelde naar de ingang van de Vu+ gaf de tv 720P invoer aan. Maar op dat moment stond alles er al op. Het maakt op zich niet meer uit, het werkt, we kennen de oorzaak, en weer wat bijgeleerd 😃
  2. Wellicht zijn die toch verdwenen met die VTIZero, want ik heb ze manueel zeker niet verwijderd. Het leuke is: we zijn weer wat slimmer! Eigenlijk nooit geweten dat beide programma’s essentieel waren… Weet ik van meerdere dingen niet die erop staan. De Netatmo plugin loopt gelijk ook terug. Er is een geweldige handleiding daarover te vinden op “I have a dreambox.com”
  3. Videomode & videoenhancement waren de twee ontbrekende plugins die mijn beeldresolutie terug goed zetten. Die even installeren, zonder herstart of iets sprong de resolutie terug goed en alle instellingen weer voorhanden. Nu mijn Netatmo-plugin terug werkend krijgen 🙂 Bedankt voor het meedenken!
  4. Ik wil dat wel doen, maar ik heb een hele avond werk gehad aan alle applicaties te downloaden en in te stellen naar mijn goesting. Als ik backup maakt hij een volledige systeembackup. Zijn geinstalleerde applicaties en hun instellingen dan apart te backuppen?
  5. Inmiddels heb ik dat nog 5 keer geprobeerd. Hij doet het echt niet hoor. Start op zoals gewoonlijk en komt niet in die initial setup terecht. Kan ik via deze weg nergens iets veranderen zodat hij van scart naar HDMI geschakeld wordt? in die Settings gaat een hele boel, maar dat blijkbaar niet.
  6. @ceesv als je van de laatste VTI versie een clean install doet, dan krijg je standaard de skin zoals in mijn foto. Wat jij laat zien lijkt me de standaard skin van een eerdere versie. Ik herinner me dat ik die ooit ook had. @Tonskidutch Ik heb dat eens geprobeerd. Het heet lichtjes anders, maar ik denk dat je dat bedoelt? Zie bijlage. Als ik dat verander en opsla, mag ik de hele box rebooten, of enkel de GUI, hij start normaal op zonder die initial installatie terug te doorlopen. Na de herstart die settings weer openen laat die regel weer op false staan. (mocht je gaan twijfelen, ik heb voor reboot wel degelijk FileZilla even afgesloten, terug geopend en die file opnieuw geladen zodat ik zeker ben dat hij goed opgeslagen is.)
  7. Daarom dat ik er niet uitkom... Ik kan kiezen bij beeldinstelling tussen CVBS, S-Video en RGB. De boel is zoals al jaren op HDMI 3 poort van mijn televisie aangesloten. Het is de laatst beschikbare VTI versie die op vu-plus support te downloaden valt.
  8. Probleem is dat het er nu zo uitziet. Hij is natuurlijk wel met HDMI aangesloten. opnieuw flashen is natuurlijk de laatste optie…
  9. Terug van vakantie, slecht weer, dus eventjes wat verder klooien met de Vu+. Voor m'n vakantie had ik een verse install van VTI gedaan. Met VTI zero alles eraf wat niet nodig is. Blijkbaar wat veel gewist: de instellingen om de beeldresolutie goed te zetten is eraf. Dat maakt dat de Vu+ Duo4K enkel maar in 720P uitgeeft. Weet iemand hoe ik die instelling terug kan krijgen? Me gek naar gezocht in de feed, ik vind het nergens.
  10. RaveMaus

    Feed VTI down?

    OpenPli was mijn eerste OS toen ik nog een Duo2 had. Ik ben er ooit mee gestopt omdat ik altijd het gevoel had dat het nooit "af" geraakte. Toen ik Ci+ ondersteuning nodig had tien jaar geleden ben ik bij VTI gaan kijken. Maar goed, ze zijn dus bij OpenPli ook stappen aan het maken lijkt het. Met vorige week even terug op OpenATV te zitten had ik opnieuw dat gevoel: dat OS is nooit echt af. Omdat ik tegenwoordig mijn Vu+ veel gebruik als "opslag" ttz: we nemen dingen op om later, zoals in deze komende natte zomer, te bekijken als er niks anders is, vind ik VTI super. Alle opnames van dezelfde serie worden automatisch in een map weergegeven. Nog nergens anders gezien. Ik wou verder gaan experimenteren met OpenATV, maar nu VTI opnieuw vlot werkt zal ik dat maar zo laten. Dat mappen verhaal is té handig om te missen.
  11. RaveMaus

    Feed VTI down?

    Ik begin hoe langer hoe meer ervan overtuigd te zijn dat ik nog één en ander gebackupped heb van mijn Duo2 destijds en dat voor een stuk op de Duo4K gezet heb. Nog nooit geweten dat die ontvanger zo vlot liep op VTI. OpenPli is wat uit den boze, want die ondersteunen volgens mij geen Ci+ Ik ga dat eens goed lezen van die feed+. Kende ik ook niet. Bedankt voor de tip!
  12. RaveMaus

    Feed VTI down?

    In plaats van telkens backups terug te zetten, heb ik heel de box eens opnieuw geïnstalleerd. Enkele gekke issues zijn er ook mee opgelost. Werkt een pak sneller nu. Ook apps kunnen weer gedownload/verwijderd worden. Enkel de Netatmo plugin laat zich niet meer aanmelden. Daar heb ik destijds me ook een ongeluk naar gezocht en natuurlijk niet opgeschreven hoe het moest. Opnieuw zoeken en dan is alles weer peis en vree...
  13. RaveMaus

    Feed VTI down?

    En wat is er speciaal aan de feed+; ttz waar vindt men die?
  14. RaveMaus

    Feed VTI down?

    Weet iemand of de feed van VTI plat ligt? Ik open applicaties in het menu, die staan mooi in hun lijstje, klik op bewerk existenties en hij blijft maar op het witte laadbalkje staan. De lijst met te downloaden plugins etc komt niet tevoorschijn. Het kan natuurlijk ook wat zijn in mijn VTI omgeving. Laatst even om wat te stoeien met IPTV OpenATV eens terug gezet en dat ging zoveel vlotter. Omdat de vrouw tv wou kijken mijn backup van VTI snel teruggezet en toen werd ik er meteen weer op gewezen dat alles stukken slomer werkt.
  15. Gisteren nog tot laat doorgewerkt om nieuwe kabels te trekken. Nog een uurtje tv gekeken en alles werkt perfect, maakt niet uit welke combinatie ik maak. Het snel zappen op de Vu+ werkt nu ook voor de eerste keer. Ik blijf het vreemd vinden dat eens getuned het beeld bleef en zuiver bleef. Enkel bij van kanaal verwisselen en dan nog icm een tweede apparaat dat aan stond liep de boel in de soep. Gek gedrag bij sat tv en zo'n overgangsweerstand. Enfin eind goed, al goed. Bedankt voor het meedenken allemaal!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...