Ga naar inhoud


Pluizebol

Lid
  • Items

    984
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

1 Volger

Over Pluizebol

  • Verjaardag 12/03/1947

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    La Douce France
  • Interesses
    Windows 10 Home 64bits, OpenPLi 8.3, VU+ Duo 4K SE (voor Sat 19 en 23 + een dakantenne voor TNT)
    Citroën C5 II Hydractive III+, Peugeot 108 automatic, 2x Samsung S21+

Recente bezoekers van dit profiel

8390 profielweergaven

Pluizebol's prestaties

  1. Ik zou hem hier downloaden https://duckduckgo.com/app en vervolgens installeren.
  2. Het is gebeurd : Ik heb de upgrade van Win10 naar Win11 uitgevoerd. Na het installeren van het Start- en Taskbar programma Stardock Start11v208 werk ik nu met mijn vertrouwd Win10 startmenu en taskbar in Win11 👍. Al de apps die ik al gebruikte in Win10 werken ook feilloos in Win11 👍 Win11 instellingen-updates-enz zelf gaan via Win11 en ook daar is (althans voor mij) dat voor mij een enkel probleem, integendeel. 👍 M.a.w. indien MS geen roet in het eten gooit van Stardock Start11v208 blijf ik bij Win11 - indien MS mijn keuze niet kan/wil respecteren ga ik terug naar Win10. Nadat ik Edge en Bing uninstalled heb kan ik bovendien via mijn Search ikoontje (links op de taskbar) alles op mijn PC razend snel terug vinden 👍. M.a.w. ik ben (voorlopig) een happy "Win11"user
  3. Ik ben de nieuwe UI van Chrome intussen gewoon geworden, eigenlijk vind ik hem lekker werken.
  4. Ah zo, ik lig alvast op de loer. In het ergste geval start ik de backup op die ik van Stardock Start11 gemaakt heb : spannend. Misschien legt MS er zich wel bij neer : indien de Win11 users niet meer zeuren over het start-menu of de shell - so be it. Dan hoeven wij er zelf niets meer aan doen.
  5. Bij mij ging het er om te weten of Windows11 updates Stardock Start11v2 zouden kunnen boycotten : nee dus, deze keer toch niet. En oef, gelukkig zijn jullie in Mutxamel gespaard gebleven van weers-ellende. Ik drink er ook eentje op.
  6. Tuesday - patch-day is perfect verlopen 👍. Win11 updates gelukt en Stardock Start11 v208 staat nog stevig overeind. PS. geen last van het noodweer zoals in Murcia hoop ik.
  7. Pluizebol

    Moppen deel 4

    Ik heb het einde van de wereld gevonden.
  8. Ik heb nu een Win11 desktop (met Stardock Startv208) en een Win 10 Laptop. Wanneer we straks te weten komen hoeveel er zal moeten betaald worden voor het behoud van de Win10 zal ik ook beslissen welke definitive oplossing ik zal kiezen voor de BEIDE machientjes. PS: lekker weertje voor het ogenblik hier, maar dat is bij jou waarschijnlijk altijd het geval.
  9. Ik ben er nu héél tevreden mee : PS. Ik word straks wel 77 😇
  10. Ik vergat het debiet te vermelden : download 2Gbs en upload 800Mbs
  11. Wie heeft er een Fiber netwerkverbinding ? Ikzelf heb sedert maart vorig jaar de fiber in het klein frans dorpje "Pierrefitte-sur-Sauldre"
  12. Die brede/dikke taskbar komt door het feir dat ik helemaal rechts-onder de tijd (h-m-s) met daaronder de datum altijd wil zien. Daardoor wordt de balk dus breder/dikker. Dat is inderdaad mijn bewuste keuze.
  13. Ik heb een 32inch scherm, die taskbar stoort mij echt niet hoor (was ook zo in Windows 10). Het instellen/configureren heeft mij een paar uur gekost maar nu heb ik mijn Windows 10 interface compleet terug zoals ik die onder Windows 10 had. Ik heb in Stardock ook een backup van mijn settings gemaakt waarop ik kan terugvallen mocht er iets gebeuren (hopelijk werkt dit in gevan MS er met een Windows 11 update toch roet in het eten gooit). Ik hou je op de hoogte.
  14. Yep, die dikke taskbar heb ik graag want dan zie ik alles goed 😇
×
×
  • Nieuwe aanmaken...