Ga naar inhoud


Erwinnaar

Lid
  • Items

    1096
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

16822 profielweergaven

Erwinnaar's prestaties

  1. Zodra het de buitentemperatuur lager is dan binnen pas het nodige openen. Eerder nooit
  2. Als dit landen zijn richting of rondom de evenaar en de schotel staat wat mij betreft niet ver achterover, hoe is het in vredesnaam mogelijk om signaal te pakken op deze manier? Ik kan het me niet inbeelden zoals de boel er schots en scheef bijhangt.
  3. En je schuldgevoel, eerst anderen de maat te nemen en vervolgens zelf lekker verre reizen gaan maken..(dhr. D. Jansen). Zo doorzichtig als wat die milieumaffia.
  4. Een zittend gat bedenkt zich wat. En maar opdringen onder het milieukopje. Is verdienmodel geworden veroorzaakt door afnemend moraal van een groeiende groep mensen.
  5. Exporteer een Big Bisat naar ginder en ziet die op de zijkant ? Of werkt dat niet ?
  6. Erwinnaar

    Big Bisat

    Bovenop de lnb zit een streepje. Inderdaad inverto pll lnb. Kop van 48 mm. Hals van 40 mm.Alle 4 de lnb op dat streepje gesteld. Er is nog ruimte over voor fine tuning met deze lnb. Net als voorheen met de alps.
  7. Erwinnaar

    Big Bisat

    Een andere. Opgeknapt. Een normale met rail is het toch niet.
  8. Erwinnaar

    Big Bisat

    De (15 jaar) Big Bisat is opgeknapt. Alles gedemonteerd, schoongemaakt, afbladderende sticker verwijderd, schroeven en de mount totaal niet aangetast of roestvorming. Nergens te bespeuren. Het geheel gepoetst (verweerde kunsstof weer als nieuw), schotel opnieuw opgebouwd, 4x nieuwe lnb's gemonteerd, nieuwe kant en klare kabels aangesloten en uitgericht. Meer dan goede waardes van de 4 bekende satellieten. Ik heb diverse schotels gehad in mijn leven en sommige een aantal keer opnieuw (Multytennes, mijn favoriet maar niet afdoende, normale schotels met rail of monoblock systemen etc.)toch telkens weer terug bij de Big Bisat. Het gemak van meerdere satellieten op een hiervoor ontworpen antenne, degelijkheid/duurzaamheid en hoe die bij netjes monteren van kabels en (voor mij netjes uitziend) dezelfde lnb's eruit ziet toch voor mij het beste. Die Fransosen hebben met deze uitvinding voor de consumentenmarkt een mooi produkt beschikbaar gemaakt!
  9. Als deze cirkel rond is blijft er een staatbedrijf over.
  10. Erwinnaar

    Big Bisat

    U bedoelt de diepte instelling van de lnb in de houder? Dus meer naar de schotel toe of meer er vanaf.
  11. Erwinnaar

    Multytenne

    Ik heb te koop: Een Multytenne. In zeer nette staat. Tevens in originele verpakking, ook in zeer nette staat. Vraagprijs 25 Euro. Bij interesse even berichtje, dan stuur ik u een link naar mijn mp advertentie met foto's etc.
  12. Ik heb te koop: Een 65 cm Inverto schotel (Triax) met duo lnb. In absolute nieuwstaat. Ook met doos etc. Vraagprijs: 40 Euro. Bij interesse even berichtje, dan stuur ik u een link naar mijn mp advertentie met foto's etc.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...