Ga naar inhoud


leor888

Lid
  • Items

    187
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over leor888

  • Verjaardag 03/13/1959

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Zweden

Recente bezoekers van dit profiel

3303 profielweergaven

leor888's prestaties

  1. hier weer een opzegger, dan loont het nog minder voor hen om te verhuizen. Ik wilde het al eerder doen maar nu is de emmer vol.
  2. Waar zou ik die voor correctie kunnen zien? ik gebruik de aloude Onestep Satfinder voor de drie waardes. de support medewerker aan eten toe?
  3. Ik verwacht dat ik nog wel het een en ander kan verbeteren als ik wat signaalsterktes zie. Maar hoe weet ik nog niet. De oostbeam lijkt sterker te zijn dan de westbeam en de 19.2 lijkt ook iets beter gelijnd dan de 3B/3C op 28.3
  4. Ik kijk zelden naar RTL of SBS, maar dagelijks naar de NPO zenders zonder problemen en ook de 19.2 zenders heb ik geen problemen. Alleen de rtl zenders.
  5. Ik begrijp niet alles hier boven. Als ik CD goed heb gelezen heeft de verhuizing geen gevolg voor mij en zal ik met 60 cm kunnen ontvangen in Zweden, omg Stockholm) Nu kijk ik zelden naar rtl / sbs maar omdat ik er over las heb ik gisteren getest of ik rtl kon kijken maar helaas zwart op alle rtl. Ik had een fastscan uitgevoerd mocht dit van belang zijn. Maar helaas alle blijven zwart ook na opnieuw starten. Wat schets mijn verbazing toen ik vanochtend checkte waren ze er weer allemaal. Vanmiddag nog eens gezapt en nee nu waren ze allemaal weer zwart Moet ik op de tuner nog iets instellen? Solo2 met Vti, een schotel van ca 60 cm waar ik 19 en 23 kijk. In verleden ook 28 maar nu heb ik en duo en geen triple kop meer. Gaan er later nog meer zenders op deze manier uitvallen?
  6. Ja doe ik. Anders had ik m ook niet kunnen archiveren denk ik. Maar inmiddels probleem opgelost. ik heb via dcc-e2 de oscam conf, user en server teruggezet naar de file versies van voor vandaag. box geherstart en nu doet alles het weer. Ik neem aan dat de kaart plotseling niet meer gelezen kon worden en ik keek eerst naar de oscam versies enz, andere versie gestart enz. Dus dank voor alle hulp die me weer inzicht gaven in de oscam webif. Bedankt
  7. Gedaan. Nu leest de solo2 de kaart en de geldigheid tot in april. Maar zenders helaas nog steeds zwart.
  8. Nu heb ik de optie gevonden en ik krijg de melding dat de kaart geheractiveerd is maar ook dat werkt niet.
  9. poort 83 hier zie ik status ERROR (no entitlements) Betekent dit dat de kaart inactief is?
  10. En nu vind ik niet meer hoe ik Oscam webif moet starten. Ik weet dat ik heel lang geleden dit wel heb gebruikt maar dat is jaren geleden. Ik zit in ddd_e2, kan ik hier wat mee?
  11. opnieuw opstarten van oscam helpt niet. heractiveren op CD vind ik niet terugzoals dat voorheen werkte. Nu schrijven ze dat je een uur op NPO1 moet laten staan. Maar dat helpt niet.
  12. tips hoe ik dat kan herstellen in vti?
  13. Ik heb nu alleen beeld en geluid op de FTA zenders op 23.5 en 19.2 maar alles zwart op gecodeerde zenders. Wel info over de zender en wel teletekst maar geen beeld en geluid. VU plus solo2, vanochtend nog geen probleem maar ergens gedurende de dag opgetreden. Iemand die hetzelfde ervaart?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...