Ga naar inhoud


davidv

Lid
  • Items

    201
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

1 Volger

Over davidv

  • Verjaardag 01/23/1949

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Duitsland
  • Interesses
    Teveel om op te noemen.

Recente bezoekers van dit profiel

2764 profielweergaven

davidv's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Niet een drama om die paar minuten maar een drama om het steeds verhogen van de abo-kosten en het verslechteren van het signaal.
  2. Het is heel gemakkelijk de prijs telkens te verhogen maar het schijnt zeer moeilijk te zijn een signaal op een fatsoenlijke sterkte zonder storingen door te zetten. Gelukkig hadden we Duitsland nog want de VRT lag er ook uit.
  3. Was vanmorgen ook mijn eerste gedachte. Maar er was één zender op 23.5 die wel signaal gaf maar daar heb ik geen abo voor. Dus de LNB was OK.
  4. Ja, ook een manier. Maar het is voor elkaar en dat is het belangrijkste. Wel heel vervelend dat CD dat zonder even te waarschuwen dit door voert. We wisten wel dat het er aan zat te komen maar even een berichtje over dat het daadwerkelijk gebeurt kan er niet af. Wel allerlei reclames over series en films die ik al lang gezien heb via een andere bron.
  5. Toch maar even in DreamboxEdit de zenders op de juiste transponders gezet. Dus opgelost.
  6. Ik heb een fastscan gedaan en toen waren alle zenders terug. Alleen wel in de irritante volgorde van CD. Dan maar even wachten op de lijsten van Hansemans. Zelf doen is mij teveel werk.
  7. Als je de browser, waarmee je inlogt, toestemming geeft om de inloggegevens op te slaan zal je de volgende keer zonder inloggen op de app komen.
  8. Ik had de hoop dat nu eindelijk de frame-snelheid op een fatsoenlijk niveau gebracht zou zijn maar helaas, die blijft op 25 f/ps hangen. Slechte zaak. Zeker als je voetbal wilt kijken. Dus maar weer live via de satelliet gekeken. Zouden ze het bij CD/C+ nou nooit leren?
  9. Ik heb tijdens deze actie geen VPN gebruikt. Wel maak ik inderdaad gebruik van de Nederlandse versie van Google Play Store. Waarom ook niet. Wat wel speelde is dat er tot aan deze week geen Canal+-app voor CD te downloaden was. Pas nadat ik een e-mail van CD kreeg was dit mogelijk. Maar ik downloadde de app zonder een link binnen de e-mail te gebruiken. Dat doe ik altijd om zo te voorkomen dat ik in een spammail trap.
  10. Ik heb gisteren, met een Duits IP, gewoon de app op drie devices kunnen installeren en met mijn CD ID kunnen activeren. Dit alles via Google Play.
  11. Ik vrees dat het bij jezelf zit. Zelf krijg ik een aantal keren per maand een nieuwe einddatum op mijn smartcard met OpenPli 9.0 en Oscam.
  12. Dat is een loffelijk streven. Alleen zou ik voorzichtig zijn met het openbaar delen van jouw kennis want CD leest geheid mee.
  13. Niet alleen bij CD is het kommer en kwel. Dit berichtje plukte ik van Twitter/X
  14. Dat zou niet best zijn. Mede doordat hij soms wordt aangeboden inclusief een abo op NLZiet. En van wanneer is die test?
  15. Uit de kanalenlijstenpost van 'Hans': "Mediaguard (Seca). Eerder bericht: Canal Digitaal en TV Vlaanderen stoppen met de oude codering Mediaguard. Recent bericht: voorlopig houden kijkers via deze codering beeld. De M7 groep adviseert wel, mede om veiligheidsredenen, op nieuwe apparatuur over te gaan. Zenders die nieuw worden toegevoegd maken geen gebruik meer van Mediaguard"
×
×
  • Nieuwe aanmaken...