Ga naar inhoud


FGH77

Lid
  • Items

    246
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Planeet Aarde

Recente bezoekers van dit profiel

637 profielweergaven

FGH77's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik heb laatst nog iets ontdekt wat betreft de skins. Het blijkt dat er van de 4 skins er 2 HD zijn en die passen wel beeldvullend op het scherm (ik was toch niet helemaal tevreden over het uiterlijk van de SD skin). Misschien dat ik nu toch nog andere HD skins kan vinden (misschien wel van die VU 1080) om uit te proberen.
  2. Zeker, alleen jammer dat ik geen andere SD skins heb kunnen vinden. Ook vind ik het jammer dat die VU HD 1080 skin niet in SD is, want persoonlijk vind dat ik een duidelijke en overzichtelijke skin.
  3. Ok. Gelukkig dat tot nu toe alles het weer goed doet: goed signaal door de nieuwe externe voeding die goedkoper was dan bij de satellietboer en de enige voorgeprogrammeerde SD skin op de Solo2.
  4. Ik heb de enige SD skin geselecteerd die voor handen was in het skin menu (750S) en nu was wel de hele onderbalk wel te zien. Kan ik nu ook nog kijken of er andere SD skins zijn die ik persoonlijk mooier vind?
  5. Ik probeer ook de hele tijd op de Zoom knop te drukken, maar die doet helemaal niets!
  6. Dan zou ik niet weten of ik het kan oplossen, want sommige opties staan in grijs en zijn niet te veranderen
  7. Ik heb exact dezelfde instellingen staan, behalve de Modus en de eerste 2 Dolby Digital settings
  8. Dat is nou juist het probleem: ik kan niets in de VU en de TV vinden over overscan.
  9. Dan zou ik dus een nieuw image moeten installeren in plaats van het vti image wat ik nu op de solo2 heb staan?
  10. Waar kan ik dat vinden en is het aanpassen erg gemakkelijk om te doen?
  11. @jeevanhoofWelke instelling moet ik op normaal zetten? @bellejtStaat openvix standaard onder mijn applicaties op de solo? Of moet ik hem eerst downloaden en installeren? Zou het kunnen zijn dat ik bij de installatie van de laatste image een verkeerde beeldinstelling heb gekozen (geen 1080i maar iets anders)? Ik weet het niet meer wat ik heb geselecteerd en heb eigenlijk niet zo veel zin om de image weer op nieuwe te installeren.
  12. De solo GUI herstart gedaan en geen verandering op 720p. De Zoom knop op de afstandsbediening van de TV druk ik in, maar er gebeurt niets. Ik krijg geen menu te zien, terwijl de mode op de bediening wel op TV staat.
  13. Grijs wordt niet veranderd in zwart en als ik 720P selecteer op de Solo, dan blijft het beeld hetzelfde
  14. Bij mij staat in de HDMI instelling zowel bij HDMI 1 als 2 de resolutie als auto in het grijs; alleen de audio van HDMI 1 kan ik veranderen in auto, digitaal of analoog. Onder de Beeldmogelijkheden staat er 4:3 Zoom, maar ook in het grijs.
  15. Nu nog zien te vinden waar ik dat kan veranderen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...