Ga naar inhoud


Thijs-Rallye

Lid
  • Items

    149
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Op deze aardkloot

Recente bezoekers van dit profiel

1470 profielweergaven

Thijs-Rallye's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Klopt. Andere zenders kan ik weinig over zeggen want die heb ik niet.
  2. In de regel is de truuk nét iets beter beveiligd te zijn dan de buren. Ik ben toch blij dat ik sloten op de deur heb hoor :). Een meerpuntssluiting breek je inderdaad niet zomaar even open.
  3. Iedere ster van de SKG klasse staat voor een minuut. Bij jouw buurvrouw zal de deur helemaal niet op slot hebben gezeten en hebben ze de deur alleen maar open hoeven flipperen.
  4. De schroevendraaier in kleppeninslijppasta dopen wil ook wel eens helpen weer grip te krijgen op dolgedraaide schroeven.
  5. Je loopt tamelijk achter, die is al echt een _hele_ poos uit het aanbod gedonderd.
  6. Beetje zaniken over een trafo huisje voor de deur terwijl de mensen in de buitengebieden de AZC's en windmolens in de achtertuin krijgen zonder enige vorm van inspraak of kans van protest aantekenen. Ondertussen wil Groot Wassink de "Amsterdamse" windmolens elders in NH bij andere mensen in de achtertuin poten. En ondertussen maar afvragen waarom het vertrouwen in de politiek stelselmatig laag is. Sorry voor de rant :).
  7. Dit was de wiedergutmachungszender nadat ze Discovery uit het pakket hadden gegooid. Ik kan me niet herinneren dat daar ooit iets boeiends op te zien was.
  8. Ben daar inderdaad maar zuinig op. Volgens mij zijn ze bij Adobe tegenwoordig ook alles over aan het zetten naar een Office 365 abonnement model.
  9. Ik snap niet welke icon je bedoelt? Heb je een screenshotje voor mij ter leering ende vermaeck? Ik vind em geweldig fijn.
  10. Die brandklep / schimmelvorming klinken als een zaak voor je verhuurder en eventueel je rechtsbijstand! Dat je CV niet warm wordt kan echter ook andere oorzaken hebben zoals bv een luchtbel ergens of een pomp die niet meer lekker is.
  11. Dank voor de reacties, die lagen wel in de lijn der verwachting. Zodra een CI verplicht wordt dan houdt het voor mij op met canal digitaal, dan maar geen Nederlandse TV. Op 28,2 is genoeg te zien. @Mimisiku, volgens mij hebben de originele ontvangers van die ik hier heb staan van CD beide geen CI slot en daarvan werd eerder al gezegd dat die zouden blijven werken na het omzetten van de codering. Nu zijn de beloften van CD natuurlijk de lucht niet waard waarmee ze uitgesproken worden maar toch impliceert dat nog een mogelijkheid tot het gebruik van smart cards.
  12. Is er inmiddels al meer duidelijkheid over wat de lange(re) termijnplannen zijn van Canal Digitaal? Ik heb nu een box die stervende is en voel er weinig voor om er nu weer een paar honderd op stuk te slaan als ze over 2 maanden alsnog een CI+ gaan verplichten. Dat was met het begin van dit topic ook zo, toevalligerwijs. Gelukkig inmiddels wel al veel plezier gehad van mijn Vu Duo 4kSE :).
  13. Ahhh, ik dacht dat de deadline 6 maart was vanuit de EU. Dan wacht ik het inderdaad nog even af. Transparante taskbar is inmiddels ook gefixt na het deinstalleren van explorer patcher en herinstalleren daarvan met een nieuwere versie.
  14. Dit kan ik wel bevestigen. Explorer patcher werkt best goed tot de update. Ik zit nu met een transparante balk die ik niet meer normaal krijg sinds de laatste update :'). Maar nog altijd beter dan die dikke balk. Edit: overigens, weet iemand wanneer de update komt dat ik Egde eindelijk kan verwijderen? Ik had begrepen dat die er al had moeten zijn maar ik kan het nog steeds niet deinstalleren.
  15. Zo moeilijk is nu ook weer niet om even je wifi informatie niet in te tikken en je ethernet stekkertje (indien een vaste pc) er even uit te halen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...