Ga naar inhoud


Bevat downloader 2.5 nou een trojan virus ?


Gast

Aanbevolen berichten

Enige tijd geleden was er al sprake van dat downloader een virus bevatte. Ik kon hem niet via mijn provider mailen, omdat die er een trojan virus in zag.

( Provider gebruikt kaspersky scanner of zoiets).

Het bleek echte in de praktijk niet zo te zijn, want andere scanners zoals Norton en Mcafee gaven niets aan.

Vandaag heeft mijn Norton echter nieuwe virusdefinities geinstalleerd, en ziet downloader 2.5 nu als een Trojan virus, en zodra ik de map met downloader.exe open wordt hij gedetecteerd en in quarantaine gezet.

Gelukkig kan ik nog 2.3 gebruiken. Hebben meer mensen hier al last van ?

Is er ook een 'schone' downloader 2.5 ?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb zojuist een virusscan van de vandaag nog geupdate versie van McAfee los gelaten op downloader 2.5 die op mijn site staat, en hij vind geen virus, wel geeft het programma bij het sluiten aan dat er een onbekende fout zit in downloader.exe en dat het programma afgesloten word maar dat gebeurd alleen als ik het toch al afsluit, bij WindhoosXP het gaat over een digitale ondertekening van het programma, XP staat er op dat je alleen legale programma´s gebruikt, dit kan je gewoon negeren.

De fout word omschreven als: Build Windows NT 5.1 en zit in de sluiting AppName Offset 000a08c7. (dus het afsluiten geeft een foutje = onbelangrijk)

Conclusie; er zit geen virus in downloader, het is wel zo dat Norton het foutje als een virus defineert (vreemd)

Lex

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik beweerde ook niet dat er daadwerkelijk een virus inzat, maar dat Norton en sommige andere yools dit wel zo zien. In ieder geval kun je nu beter downloader 2.6a gebruiken en op lexfiles zetten, want daarmee heeft niemand er last van. Ik vind het toch ook wel link om Norton uit te schakelen met mijn kinderen die van alles en nog wat downloaden hier.

Overigens alleen maar complimenten voor je site, hij is echt top, en altijd actueel <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik krijg met de 2.6a versie deze melding: Forbidden

 

You don't have permission to access /info.txt

 

on this server.

 

Wie nog meer of weet hoe dit komt ik zet hem op Kuba.durl want DOPSC.durl doet helemaal niks. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...