Ga naar inhoud


modem router van Sweex type Annex B tbv IDSNlijn


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb internet van Planet Internet (het z.g. ADSL standard abonnement) De modem die ik er bij kreeg is de Alcatel Speed 330 ADSL modem. Het werkt perfect. Ik heb nu verschillende computers thuis en wil via bovenstaand abonnement alle computers van internet voorzien. Dit zou kunnen met een modem router van Sweex Annex B ISDN of de Sitecom modem router DC-216. Helaas als alles correct is aangesloten staat de modem constant te knipperen maar heb geen verbinding met internet via mijn provider. Wie kan mij helpen?

Link naar reactie
Delen op andere sites


als je op de ingang dsl de kabel hebt aangesloten die vanaf de splitter komt (RJ-11) en je gebruikt 'rechte' netwerkkabels dan moet het gewoon werken.

 

een knipperend lichtje is volgens mij dat er geen linesync is met het ADSL-netwerk. ik kan me haast niet voorstellen dat er lichtjes knipperen bij een foutieve gebruikersnaam/wachtwoord en/of VPI-VCI instellingen die niet kloppen.

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi aan deze kant een sweex annex a analoog en deze werkt zonder probleem had ook eerst de 330,bij mij knippert alleen ready en adsl brand constant heb je in de router je gegevens ingegeven? en de juiste type verbinding volgens boekje(routerconfiguratie) succes theo <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

80cm schotel ; topfield 4000pvr;

philips dsr 7121 (in de kast);sab titan 2 combo 1.3.42

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...