Ga naar inhoud


DSR9500 updaten


Gast

Aanbevolen berichten

Ben aan het experimenteren geslagen met de DSR9500. Volgens mij kun je simpelweg de interne keybin inladen (die al in het progje aanwezig is),dan een Softcamfile binnen halen, vervolgens de interne keybin nullen of voor de idents bruikbaar zijn staan laten (keys zijn dan nog niet aanwezig). Vervolgens de idents aan de rechterkant aanklikken, een voor een anders overschrijf je ze weer. De keys worden dan ook ingevuld en ten slotte saven en in de Humax laden. Conax en Irdeto staan nog niet in de Softcamfiles die ik ben tegengekomen.Ik heb er onlangs een gezien waar Conax in voor kwam , ben hem helaas kwijt.Zoek nog een simpele oplossing om de conax in de dsr9500 te laden ( ja met de keybinfiles van de bekende uploads dan),

wie heeft hier al meer mee geexperimenteerd?

Link naar reactie
Delen op andere sites


@ Harry,

Dat snap ik wel het gaat mij om een luie manier van invullen, de conaxkey is n.l. vrij lang, zo allles achterelkaar, en je maakt snel een typfout is mijn ervaring. Ik heb n.l. een Softcamfile met de conaxkey erin ergens gezien op een url maar ben helaas kwijt.Irdeto is niet zo,n probleem key,s zijn een stuk korter. DE pr*m*ie** key kun je sowieso weg laten die is allang niet meer in gebruik.Wat ook nog interessant is dat in een Softcamfile veel meer idents voorkomen, dus misschien leuk wat te experimenteren wat hiervan te gebruiken is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Grandpa : ff goed lezen, "opa" : Harry zei : copy - paste.

Hoezo lange file in typen ??? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Denk niet dat dit zo simpel gaat, je kunt in feite alleen seca, viaccess en nagra updaten. Met copy en paste zie ik geen mogelijkheid een update voor conax en irdeto te maken.

Fredje V schijnt het gelukt te zijn, met behulp van emulatorek. Ik zou dit kunnen proberen,ik heb een season int. In de DSR9500 v30 zit n.l. ook een myurl bestandje met een conaxkey (die overigens al niet meer aktueel is),laad deze maar eens in je ze zult zien dat je met de conax hieruit niks kunt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Met copy en paste zie ik geen mogelijkheid een update voor conax en irdeto te maken.


Met copy en paste gaat het net zo makkelijk om de conax en irdeto aan te passen.

VU+Ultimo4K, VU+Duo4KSE, DM8000HD, DM800HDse, met T90,

Draaibare Triax 110, Deltastar gregorian 120, Laatste OpenPli.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zorgt eerst dat je de nieuwe sleutelbos heb, start het proggie DSR9500 emu3,0 en laad je oude sleutelbos dan ga je naar conax, selecteer met je muis de complete oude sleutel en verwijder hem. Selecteer met je muis de nieuwe sleutel en toets "Control C". Activeer de plek waar de nieuwe sleutel moet staan en toets "Control V´,of klik 2 x met de linker muistoets in het conax vak.Nu zie je de nieuwe sleutel op zijn plek staan,en kan je hem opslaan of in je hummax zetten.

VU+Ultimo4K, VU+Duo4KSE, DM8000HD, DM800HDse, met T90,

Draaibare Triax 110, Deltastar gregorian 120, Laatste OpenPli.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...