Ga naar inhoud


xtreme pvr geeft geen beeld meer.


ArthurDas

Aanbevolen berichten

Zojuist geprobeerd om nieuwe firmware (02.55.04) in mijn xtreme te zetten. Alles leek goed te gaan. Met de loader de juiste file gekozen. Gewacht tot alles klaar was. Op de display verscheen even "end" en daarna verscheen op het display alleen nog maar L1.12. Voor de rest niets. Geen beeld of iets anders verschijn op de tv.

Weet iemand wat er dan aan de hand zou kunnen zijn? Ik heb overigens de hele procedure nog een keer gedaan, zonder resultaat.

Alvast bedankt voor de moeite.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Welke loader s/w gebruik je? Er bestaan nl. div. versies van. Zoek anders even op L1.12 mbv de zoek functie. Er zijn nl. postings genoeg over op dit topic.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Twee keer rechts, is ook terug

VU+ Duo + Triax 80cm schotel + SG-2100 rotor

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een beetje vreemd probleem hij zou het zo moeten doen, ik denk dat je nu beter eerst de oude firmware weer terug kan zetten dat je een werkende ontvanger hebt.

De procedure is als volgt,

Alles aankoppelen en dan de ontvanger aan de achterkant met de knop uitzetten, de Kup starten en dan de ontvanger met de knop aan zetten dan moet het er zo in lopen.

Voor oude firmware er in te zetten de firmware laden dan zegt hij old bin dan 12345 intypen dan staat hij in de supervisie mode dan moet het gaan, en daarna nog een keer de 2.55.04 proberen en een andere KUP kan je hier wel vinden kom je er nog niet uit probeer daar het forum eens,succes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...