Ga naar inhoud


Simba 202 - Help gezocht


Zep

Aanbevolen berichten


je loopt wel een groot risico door naar keys/files te vragen ... ik zou m'n bericht een beetje aanpassen ... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> silver heb ik geen ervaring mee en voor de fun werkt het zekers <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> Dank je voor de waarscheuwing Pink Flamingo. Het was te laat om het te bewerken, dus ik heb de admins gevraagd om de oorspronkelijke vraag te verwijderen. Dom van mij, wat ik ken de regels. Was gewoon te ongeduldig, omdat ik mijn nieuwe speelgoedje zo snel mogelijk werkend wil krijgen.

 

Ik had ook het gevoel dat het met een fun kon, zeker als firmware geflasht was, maar ik heb die kabel nog niet, en kon niet achterkomen of deze firmware voldoende was. Zoals ik al aangaf, is dit mijn eerst uitstapje in de wereld van kaarten. Die droomdoos van mij is een stuk makkelijker een overzichtelijker vind ik, maar ben toch zeer benieuwd naar de Aston, en hobby blijft hobby he! Zodra ik alles werkend heb, ga ik op zoek naar de volgende uitdaging. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

 

Weet jij mischien wat sites voor mij waar ik me in kan verdiepen over kaarten, programmers enz? Heb een elvis met oude firmware (dat weet ik dus wel), en wil graag mijn kennis uitbreiden. Een pm is 'tuurlijk altijd welkom.

 

Hartelijk dank,

 

Zep.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...