Ga naar inhoud


Geen Nederlandse zenders


Gast Armand

Aanbevolen berichten

Na update van de vorige Ronald naar de 1.08 Ronald geen beeld meer op c+,behalve BVN, flash erase gedaan, nieuwe sleutels in var/bin/keys gezet, inmiddels al een aantal andere images geprobeerd, Hydra,SF,Pli etc echter nergens werkt c+ , in de DB zit geen c+ kaart, in het verleden nooit een probleem geweest, onder de laatste Ronald liep deze onder scam_cs, zit er in 1.08 niet in,

Ik las dat er meerdere zijn die dit probleem hebben of hadden , echter ik ben geen oplossing tegengekomen

wie kan helpen?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb eigenlijk hetzelfde gehad.

Ik heb eerst een andere scam geselecteerd, reboot met nieuwe scam, hierna weer scam_cs keys ingeladen en weer beeld.

Ik weet ook niet wat het nut hiervan moet zijn, maar het werkte wel

suc6

groeten pepper

2 x VU+ duo - 1 x Dream 800 - 1 x Dream7000 - 1 x Dream 500

Wavefrontier T90

Link naar reactie
Delen op andere sites

emu moet op newcamd staan en je hebt een geldige keyupdate.url nodig van waaruit je SoftCam.Key wordt gegenereerd.

Als je een key-update uitvoert (met de blauwe knop, emu setup, key-update) moet er na verloop van tijd een melding komen (succes of failure o.i.d), wat staat er bij jou als je deze handeling uitvoert ?

(internetverbinding noodzakelijk)

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Key-update via netwerk lukt nog steeds niet, hier in het verleden al eens een posting van gemaakt, kan mijn DB wel via telnet met crosscable bereiken, en dan de Softcamkey, dezelfde URL welke ook in Ronald staat, via FTP in Var/Bin/keys plaatsen. Als ik me niet vergis deden we dit al toen in de images geen auto keyupdate zat en we dit handmatig moesten doen,echter ik kan me vergissen

Op dit moment is dit mijn enigste mogelijkheid om keys te updaten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De grote vraag bij mijn netwerk is nog altijd waarom werken de hieraan gekoppelde 4 pcs wel allen,zijn ook onderling te pingen en de dreambox is niet te bereiken.het blijft tot op heden een vraagteken.

ik heb de vorige Ronald ook via Flashwizzard 1.1 geinstalleerd en de Keys er handmatig ingezet , toen werkte de NL zenders wel, nu met de nieuwe image alles hetzelfde gedaan (behalve scam_cs) en nu werkt ie niet, als ik deze aan de praat heb ben ik weer op weg, derhalve graag jullie hulp.

Link naar reactie
Delen op andere sites

voor de dns server had ik de helpdesk van Demon gebeld, zij gaven op dat 194.159.73.137 de beste DNS server was, en met deze ook al van alles geprobeerd, de laatste posting op de thread ga ik vanavond even proberen, er staat nog 1 interessante mogelijkheid in nl:

 

Het IP-adres dat je aan je dreambox hebt gegeven ligt binnen de range die je DHCP-server gebruikt voor het uitgeven van IP-adressen. Hierdoor zou de router in de war kunnen raken (als die in het zelfde kastje is geïntegreerd). Dit los je op door de DHCP-server zo te configureren dat het adres van je dreambox buiten die range komt te liggen. Bijvoorbeeld: range van 192.168.1.10 tot 192.168.1.50 en je dreambox geef je adres 192.168.1.100.

 

Het ledje van de router voor deze verbinding brand dus geeft deze wel aan dat er verbinding is met de DB, de DB kan deze alleen niet gebruiken.

 

Het probleem zou dan gezocht moeten worden in de IP adressen,ik gebruik 192.168.2.100 tm 103 voor mijn pc's en 104 voor mijn DB, kan het niet zo zijn dat ik 192.168.1.104 zou moeten gebruiken,ik ben helaas geen netwerkspecialist.

Link naar reactie
Delen op andere sites

als de db buiten de dhcp-range van je router valt hoeft per definitie niet te betekenen dat deze niet zichtbaar is in je netwerk en dus ook geen internet-verbinding kan foreceren.

 

zet de vink voor dhcp uit op je dreambox en geef hem 192.168.2.104 als IP-adres. verander de range van je dhcp-server naar 105 en test het dan nog eens.

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...