Ga naar inhoud


[Nokia] AC-3 GEWELDIG !!!!!!! op iedere !!!! Nokia !!!!


Gast

Aanbevolen berichten

Uli is weer goed bezig.<BR>AC-3 op een Nokia, werkt als een "speer"<BR>Geen nep, geen problemen met het schakelen naar gewoon MPEG-2 audio, geen micky mouse geluiden MAAAAAAAARRRRRRRRRRR een PERFECTE SOUND.<BR>Direct vergelijk met Humax 5400 geeft vele voordelen voor de Nokia, waarvan de sound kwaliteit wel het grootste verschil is in een direct A/B vergelijk.<BR>Aanrader !!!!!!!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ha die Matroxdv,<BR>Leuk je hier tegen te komen Robbie.<BR>Inderdaad moest ik nogal wat "slingeren" aan die oude en volgens andere op dit board verouderde generatie Nokia 9600.<BR>Het leuke aan deze dingen ( ik heb er twee ) is het feit dat ik er mee kan registreren op HD omdat er een SCSI-poort op zit. Ik hem als oneindige MP-audio player kan gebruiken en zelfs als AC-3 ontvanger en player kan inzetten.<BR>Hobby=spelen en uitzoeken en dat alles kan je niet bij een bijv- Humax5400.<BR>Het is net als bij een Matrox RT-board, daar blijven ze ook maar verbeteren en veranderen zodanig dat het inmiddels als een "sterk" product in de AV-wereld staat.<BR>Zeg eens eerlijk Matroxdv, wat gebruik jij als ontvanger voor sat-ontvangst ????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Leuk je weer eens te spreken Aviddv, ik heb een tijdje geleden een echte orginele Dbox op de NAB gevonden tijdens een feestje....<BR>Wilde hem eerst niet meenemen ( Dbox ) maar achteraf was het toch heel gezellig en heb ik toch maar besloten het oude kastje bij mij thuis aan te sluiten... Had nog heel wat voet in de aarde omdat ik niet zo'n specialist op het gebied van keilbouten ben maaaar, wie goed doet goed ontmoet, dus heb ik een aantal goede adviesen van jou gekregen ( niet alleen over de Box ) en uiteindelijk is het toch gelukt om aanstaande zondag onze Jos the Boss op 4 verschillende posities te bewonderen... OK ik ga je spreken Aviddv, hoop nog vaak van je goede kennis gebruik te mogen maken en wens je een fijn feestje toe vanavond ! Tot later......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...