Ga naar inhoud


netwerk werkt niet door bikseminslag


slinger

Aanbevolen berichten


't Probleem is dat je de schade meestal ook niet ziet door een rookpluim. Maar goed, we kunnen ook niet raden wat er allemaal kapot zou zijn en al helemaal niet repareren. Je dealer zou 'em als reparatie aannemen en die zou je vanwege de reparatiekosten en omdat-ie ook niet weet wat er verder kapot is, je waarschijnlijk aanraden een nieuwe te kopen. Helaas.

 

Je moet natuurlijk wel zeker weten dat je ethernet kapot is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Slinger,

 

Mijn antwoord is wel off topic maar ik wilde het je toch even geven.

 

Normaal gesproken is deze schade te verhalen op je inboedel / brandverzekering. Bij mij in ieder geval wel. Doorgaans gaat alles wat met telecom en computers te maken heeft als eerste. Je moet wel zeker van je zaak zijn betreffende inslag i.v.m. royeren door de verzekeraar. Deze zijn terecht exact op de hoogte van inslagen in Nederland. Een winkel kan voor jou (eventueel) bevestigen dat het al dan niet inslaggevolg is.

 

Voor wat betreft reparatie ga ik met daf2000 mee. Reparatie zal veelal uitdraaien op vervanging.

 

Suc6 en greetz

 

John

Er is zoveel te vragen dat ik het tóch eerst zelf probeer uit te zoeken. Dat is ook verrekte leerzaam.

 

Mijn boxen zijn allemaal powered by PLi.

Link naar reactie
Delen op andere sites

als je nu een nieuwe netwerk kaart voor in je computer loopt +/-€10 , dan kun je hem zo weer aan de dreambox hangen en controleren of dat ding ook werkelijk kapot is ...heb je verder nog wel beeld . serieel contact ??

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
als je nu een nieuwe netwerk kaart voor in je computer loopt +/-€10 , dan kun je hem zo weer aan de dreambox hangen en controleren of dat ding ook werkelijk kapot is ...


En nog een tip: probeer ook meteen een nieuwe kabel, ik heb hier na een inslag in het verleden ook al kapotte kabels gehad. (de aders geheel zwart verkoold in de connectors)

Dreambox 1: DM7000S met Samsung SV1604N 160GB harddisk en 128 MB USB stick op Triax 89cm, draaibaar met Moteck SG2100 HH motor.

Dreambox 2: DM7000S vast op Triax 88cm, Creative 128 MB USB MP3 player werkend als stick <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...