Ga naar inhoud


Beschrijving voor het laden van image!!


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo to all of ya,

 

Ik heb het forum goed doorgelezen en vraag me af of het misschien mogelijk is om een beschrijving te plaatsen voor de beginners, waarin staat hoe je van A tot Z een image kan laden, hoe en waar je mappen aanmaakt in de pc, welke kabels het beste zijn etc.

 

Bovenstaande om beginners wegwijs te maken in de wondere wereld van de digitale DB ontvanger.

 

Peter heeft onlangs een naar mijn idee prima beschrijving gepost ten behoeve van het uitrichten van de schotel. (Beginners vragen) Het zou mij en ik weet zeker vele andere beginners enorm helpen als er ook een beschrijving zou komen voor het aansluiten van de DB op de pc, downloads, images, updates, kabels, etc.

 

Wellicht is het handig om deze beschrijvingen dan te bundelen in een aparte map op de homepage van deze site onder het kopje: verplichte beginners informatie!!

 

Keep up the good work, respect and big up <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Mano.

 

http://www.tenagakembar.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites


Persoonlijk vind ik dit geen slecht idee idien je bedoeld om van de verschillende soorten image een duidelijke beginers gebruiksaanwijzing te maken. Vaak kom je dingen tegen waar je niet van weet wat de functie of de meerwaarde is. Het is wel zo dat als je regelmatig dit forum bezoekt je ziet dat je niet de eenigste bent.

vrg Liberte

Blij met mijn AZbox

Link naar reactie
Delen op andere sites

hai Liberte,

 

[Persoonlijk vind ik dit geen slecht idee idien je bedoeld om van de verschillende soorten image een duidelijke beginners gebruiksaanwijzing te maken. Vaak kom je dingen tegen waar je niet van weet wat de functie of de meerwaarde is]

 

Bovenstaande was helemaal mijn bedoeling, lijkt mij ook handig om de info op deze site onder 1 vaste rubriek te bundelen een link naar Sjerom werkt natuurlijk ook, maar is toch anders.

 

Mano.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik wil wel proberen om de volgorde van een pp image zoals ik hem erin zet uit te werken. bij mij draait de DM zeer stabiel als ik bij elke update de zelfde handelingen uitvoer wijk ik daar vanaf kom ik problemen tegen. Bij de Hydra ben ik er nog niet helemaal achter heb steeds problemen met vol lopen van de mem.

Ondanks dat ik var op hdd heb gebeurt dit. Dus mijn volgorde is niet goed. Zodra ik wat uitgewerkt heb stuur ik je een pm, zal pas na woensdag worden heb ik meer tijd.

vgr Liberte

Blij met mijn AZbox

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Liberte,

 

Je zou hem ook eens van Hackweb kunnen downloaden.

Ik draai ook met een Hydra versie en hier heb ik geen problemen met het vollopen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Heb voordien een gelijke image van een andere site gehad en deze gaf wel problemen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

 

@Raden34,

Een duidelijkere uitleg als bij Sjerom vind je niet. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />

Bovendien is hij (Hemertje) ook nog eens lid van dit board. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik Toxic[Q] zou ik nu gek worden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

 

Heeft ie een sticky in dit forum staan :

 

vragen?, lees dit eerst.

 

Vragen ze nog om meer, hoe te flashen staat er ook beschreven keurig met plaatjes hoor <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bijdehandjes gegeten Guardian??

 

Dit forum is om vragen te stellen, als je zelf niet wil antwoorden prima, bijdehand doen is lekker makkelijk achter je pc vandaan, laten we het hier leuk houden oke.

 

Met andere woorden laat de beginners, zoals ik, lekker vragen stellen, wil je antwoorden fijn, wil je niet antwoorden ook prima. Bijdehand doen mag ook, maar dan elders! Kom anders fve langs in Amsterdam, even goede vrienden.

 

groet Mano.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...