Ga naar inhoud


digitenne en algemene vragen betrekkende smartcard


Gast

Aanbevolen berichten

hi,

in een belgische winkel,worden er nederlandse (zeggen ze) dvb-t ontvangers verkocht die kunnen gebruikt worden voor digitenne en andere vrije dvb-t zenders.

Ze hebben mij verteld (niet die winkel,maar een andere),dat er een europese overeenkost is gemaakt dat als er in dvb-t wordt gecodeerd dat ze conax cas5 of zoiets moeten gebruiken.mijn vraag is,werken ze in dvb-t ontvangers ook met regiocode's zoals bvb goedgekeurde mg ontvangers?

al iemand getest?M.a.w.,mochten ze hier ooit betaalde diensten aanbieden via dvb-t,zou een nederlandse ontvanger ook werken in belgie?uitgerekend dan mischien de epg

zijn er in nederland ontvangers te koop die werken zonder dat ze goedgekeurd zijn door digitenne?indien nee,als ze die in belgie dan toch verkopen,moet er dan een smartcard bij?zit er in iedere door digitenne goedgekeurde ontvanger een digitenne kaart bij?

ik ben er wel niks mee,maar als ik iets koop,krijg ik er wel graag alles bij.

wie kan mij iets meer vertellen daarover,desnoods via pm.

alvast bedankt op voorhand.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ten eerst die verkoper heeft een erge dikke vinger van het zuigen gekregen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />.

Ten tweede er zijn inderdaad ontvangers die niet gecertificeerd zijn maar toch digitenne kunnen ontvangen, een merk hieronder is nokia, tevens zijn er lcd displays op de markt die een digitale dvb-t ontvanger aan boord hebben en tevens een ci slot ( hierbij is een conax module nodig) aan boord hebben, voor de overige ontvangers geld dat ze speciaal voor digitenne gebouwd en goedgekeurd zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

De ontvangers van Digitenne bestaan niet als zodanig. De ontvangers moeten voor Digitenne voldoen aan de eisen van Digitenne qua ontvangstmogelijkheden en de embedded Conax CAS5. De ontvangers moesten bij de opstart COFDM 2K en 8K ondersteunen en verder conform de algemene DVB-T regels werken. Iedere DVB-T ontvanger die in Nederland op de markt gebracht moet worden dient bij meneer Digitenne gewoon gecertificeerd te worden.....

 

Kijk voor voorbeelden maar bij de Brainwave....Er is een -NL een -It en een -UK versie. Specs gewoon identiek....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...