Ga naar inhoud


Uitwedstrijden Oranje mogelijk niet op tv


PetrosCrete

Aanbevolen berichten


Dan maar gokken op de feeds <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

* VU+ Duo 2 sat/kabel - Amiko A3 combo - Coolstream Trinity - Dreambox 800 HD SE - Xsarius Fusion HD SE - Mag254 iptv *

* LG 65inch smart 3D tv - Playstation 4 *

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haha die Digipaps,

 

Raki, Rake het maakt toch ff niets uit, blijft de vraag of wij het geld terug krijgen van die club!!!!

 

Wat betreft de schrijfwijze van de naam Raki het volgende;

 

Hoe de turken het uitspreken boeit mij totaal niet,,,, hier in kreta is het Raki ( van de fabriek is de merknaam Haraki en is niet te drinken haha ). Neem maar van mij aan dat het inderdaad Raki is op zijn Latijns geschreven.. Andere naam die ook wel gebruikt wordt is Sikoudia (shit waar zit mijn trema op dit klote toetsenboard). En als medewerker van een Katzani ( in november gaan wij weer stoken) denk ik toch wel te weten waarom RAKI lekker is..

 

Blijft dus nog altijd de vraag of wij ons belastinggeld terug krijgen en wat er uiteindelijk overblijft van het Prepensioen haha..

 

Grtz,

 

Vanuit een bewolkt Vrahasi (Crete) en yes ik drink nu maar eens een biertje.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Uitwedstrijden Oranje mogelijk niet op tv

 

Uitgegeven: 9 september 2004 16:02

Laatst gewijzigd: 9 september 2004 20:18

 

DEN HAAG - De uitwedstrijden van het Nederlands voetbalelftal in het kader van de kwalificatie voor het WK 2006 komen misschien niet op televisie. Het sportmarketingbureau Sportfive, dat de rechten bezit, vraagt namelijk ruim 1 miljoen euro per duel en dat vinden de drie grote tv-bedrijven in ons land (Publieke Omroep, RTL en SBS) veel te gortig.

 

De thuisduels van Oranje zendt SBS6 uit. Zo waren woensdagavond nog bijna vier miljoen tv-kijkers getuige van Nederland-Tsjechië (2-0). Bij de vorige kwalificatiereeks voor het EK in Portugal zond SBS6 ook de uitwedstrijden uit. "Maar het bedrag dat nu wordt gevraagd is bijna het dubbele van wat we voor de thuisduels moeten betalen", zegt L. Müller, chef sport van SBS6. De fractie van de SP heeft donderdag Tweede-Kamervragen gesteld over de kwestie aan staatssecretaris Van der Laan (Media).

 

 

Goed gesprek

 

SP-woordvoerster F. Vergeer wil dat Van der Laan snel met voetbalbond KNVB en de NOS om de tafel gaat om ervoor te zorgen dat de uitduels op een 'open net' (dus niet achter de decoder) te zien zijn. "Er moet maar eens een goed gesprek worden gevoerd met de KNVB en de NOS, want Oranje hoort voor iedereen toegankelijk te zijn. De commercie in het voetbal heeft voor de supporters al genoeg verknald", aldus Vergeer.

 

In een overleg woensdag met de Tweede Kamer verklaarde Van der Laan nog dat een dergelijke situatie wat haar betreft niet snel zal voordoen. Wedstrijden van Oranje staan namelijk, samen met andere grootschalige evenementen, op een zogenoemde 'evenementenlijst'. Dat is een wettelijke lijst met gebeurtenissen die altijd op een open net te zien moeten zijn.

 

Enkele Kamerleden vroegen woensdag of de bewindsvrouw zenders ook kon verplichten deze evenementen uit te zenden. Van der Laan antwoordde dat dat niet nodig is, omdat het echte topevenementen betreft die zenders graag willen uitzenden.

 

Krankzinnige woekerprijs

 

Volgens Müller (SBS) zijn ook de NOS en RTL Nederland niet van plan ruim een miljoen te betalen voor een uitwedstrijd van Oranje. "De volgende wedstrijd is op 9 oktober tegen Macedonië. Als Sportfive deze krankzinnige woekerprijs niet verlaagt, dan betwijfel ik of dit duel in beeld komt. Maar voor die datum is er natuurlijk nog heel wat mogelijk. Het verbaast ons zeer dat ze deze prijs vragen; die verdienen we niet eens voor de helft terug via reclames."

 

bron : nu.nl

 

 

lang leve de sat zullen we maar zeggen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Reken maar dat ze het nog wel eens worden over de prijs. Ik kan het mij in ieder geval niet voorstellen dat het niet uitgezonden wordt.

 

Heerlijk van die wedstrijden waar in de laatste minuut de winnende gescoord wordt (of niet) tegen die voetbaldwergen, dat willen we natuurlijk niet missen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er is volgens mij een wet dat alle wedstrijden van Oranje op een open net (dus voor iedereen toegankelijk) te zien moet zijn. Ik had het ergens gelezen, maar als iemand dit kan bevestigen.

* VU+ Duo 2 sat/kabel - Amiko A3 combo - Coolstream Trinity - Dreambox 800 HD SE - Xsarius Fusion HD SE - Mag254 iptv *

* LG 65inch smart 3D tv - Playstation 4 *

Link naar reactie
Delen op andere sites

@lunatic1978,

 

"In een overleg woensdag met de Tweede Kamer verklaarde Van der Laan nog dat een dergelijke situatie wat haar betreft niet snel zal voordoen. Wedstrijden van Oranje staan namelijk, samen met andere grootschalige evenementen, op een zogenoemde 'evenementenlijst'. Dat is een wettelijke lijst met gebeurtenissen die altijd op een open net te zien moeten zijn. " <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />, met dank aan Ome Merde, gr.

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...