Ga naar inhoud


[Nokia] stream


Gast

Aanbevolen berichten

Wie heeft er een programma om de rechtstreeks

de audio stream van DVB2000Nokia 9500 weg te schrijven naar MP3 ,,,,?

Inclusief titels ?<p>Of waar kan ik het ergens downloaden ?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gaat dat om audio in het algemeen van de astra of wat dan ook??

Er is (of was, dat zou ik even moeten checken) op hotbird 13 oost een kanaal dat mp3's uitzend. Deze kon je met een programma RadioMP3, opslaan op je HD, met titels erbij.

Wil je daarentegen van elke zender de mpeg audio stream opnemen zijn daar verschillende proggies voor, maar die schrijven de data alleen als mp2 weg. Zou je dus moeten omtransformeren naar mp3. En wat de titels betreft, die komen dan natuurlijk niet mee.<p>Voor een hoop proggies omtrent dit onderwerp, kijk hier eens.

http://www.odsoft.org/tools.htm

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ter aanvulling: ben even bezig geweest met audiokanalen in het Premiere pakket. Met programma MCE-grab (te downloaden op eerdergenoemde site) zou je 's kunnen experimenteren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

effe kleine aanvulling met MCE Grabber kun je de MCE kanalen inclusief titels opnemen. Bestanden worden dan als MP2 bestanden inclusief ID3 tag opgeslagen. Heb dat zelf een tijdje met

het Stream MCE pakket gedaan en werkt goed.<p>Werkt het beste wanneer je online bent (dus liefst niet via KPN tikken) tijdens opname omdat je anders achteraf moet de files renamen m.b.v. een 'playlist' tekstfile. Ben je online dan kan MCE grabber automatisch de songtitels vinden. <p>De audiobestanden zijn MP2 192kbit dus om tot MP3 te komen moet je ze nog resamplen met een MP3 encoder.<p>Er zijn trouwens twee versies van MCE Grabber die verschillend werken. Moet je even proberen welke je het beste vindt werken.

Echostar LT8700, Topfield 5000PVR en Dreambox 800HD via multiswitch op een draaibare Echostar 120cm en vaste Visiosat tri-sat schotel met Invacom en Smart LNBs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...