Ga naar inhoud


geen verbinding draadloos netwerk


Gast

Aanbevolen berichten

Een tijdje terug heb ik een router en een wireless netwerk kaart gekocht. Het installeren van de kaart gaat echter ontzettend vaag. De drivers zijn wel geinstalleerd en de netwerkverbinding wordt herkend, maar windows zegt dat de verbinding niet beschikbaar is.

 

De cd met de drivers doet ook ontzettend vaag. Als ik de cd opstart, dan is er 2 seconden een blauw beeld en daarna flitst hij weg. Dit terwijl de cd het wel op andere computers doet. Als ik dezelde bestanden van internet haal doet hetzelfde probleem zich voor.

 

Op moment heb ik maar een kabelte gelegt tussen comp. en router, maar de bedoeling is natuurlijk dat het draadloos word. Met een kabel zijn er geen problemen.

 

Vanochtend heb ik windows XP opnieuw geinstalleerd, maar het probleem blijft zich voordoen. Wie kan mij hierbij helpen?

Link naar reactie
Delen op andere sites


De tweede post lijkt inderdaad verrekt veel op die van mij. Ik heb ook de zelfde instructies gevolgd die daar genoemd werden om het probleem op te lossen, maar op een gegeven moment loop ik vast. Bij msconfig moet er worden dubbelgeklikt op wireless zero config om de eigenschappen te openen. Ik kan echter klikken wat ik wil, maar er worden geen eigenschappen geopend. Ik heb het ook op een andere pc geprobeerd, maar daar doet hij dat ook niet.

 

Daarnaast zit ik ook nog met het probleem dat hij de cd niet opend. De drivers heeft de pc wel gevonden, maar er staat nog een programma op de cd. Ik weet echter niet of dit progje noodzakelijk is voor de werking van het netwerk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kunt je services ook vinden dmv rechtermuisknop op deze computer, manage (beheren) en dan links onderin staan de services. ff dubbelclicken en dan komt er een lijst met alle services.

 

Kan ook via configuratiescherm,systeembeheer, services <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

en dat programma werkt volgens mij niet onder xp

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...