Ga naar inhoud


Dreambox start niet meer op


Gast

Aanbevolen berichten

Beste,

 

Ik heb vandaag via mijn leverancier deze antwoord gehad :

 

Geachte Francesco,

 

 

Ik heb bericht gekregen omtrent de door jou aangeboden dreambox 7000s.

 

Volgens de firma )*#$&%)*$ is het niet functioneren van uw receiver een gevolgschade van het installeren van software waarover geen garantie wordt verleend.

 

Vooraf wordt er al melding gedaan dat de gemaakte kosten op u worden verhaald.

 

Mocht je hier niet mee accoord gaan, gaarne zo snel mogelijk bericht. De gemaakte transportkosten worden ook niet door deze firma vergoed. Op deze kosten moet u nu al rekenen.

 

Met vriendelijke groet

 

 

Kan iemand van de moderators of sat4all leden mij uitleggen als zo iets mogelijk is had wel meer verwacht van garantie.

Dat is geen garantie ben zeer ontgoocheld de dreambox is nog maar 6 maanden !!!!

 

Albast bedankt

 

 

[color:"red"]sluikreclame is ook verboden. uiteraard in de dubbele context, daarom blijft ie open <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> [/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites


Geen aparte vermelding over software gebruik in de garantie voorwaarden. Kan ook niet voor een linuxbox.

Wat wel belangrijk is wie heeft je hd ingebouwd is deze kaart ingevuld door de dealer. Je kunt Altijd bezwaar maken zorg er dan wel voor dat je weet wat de stappen zijn die je tijdens de instalatie van de software hebt ondernomen.

Kort samenvatten samen met bezwaar opsturen, reparatie accepteren onder bezwaar. Als je zeker weet dat je niks ongewoons gedaan hebt kun je je geschil voorleggen.

Pas als je in gelijk gesteld word krijg je de gemaakte kosten terug overweeg daarom of het de moeite is.

Gr Liberte

Blij met mijn AZbox

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor je antwoord.

Nee heb daar geen hardisk in dus daar kunnen ze me al nie voor aanklagen. Ik vind het echt schandalig dat zo een leverancier zijn klanten behandeld.

Het is dus zo ik heb men dreambox in maart gekocht bij iemand die online verkoopt dus wanneer men dreambox er was ben ik die gaan halen bij zijn huis die kort bij landgraaf gevestigd is, hij zelft koopt die dreamboxen af bij een van de grootste leveranciers in Nederland (altans wat hij zij tegen mij ) die gevestigd is in Groningen.

Nu vandaag na deze brief te ontvangen hebben belde ik hem en hij zei dat hij maar een tussenpersoon is en dat hij mij nie kan helpen dat ik maar moet bellen naar zijn leverancier. Dus da vind ik ook heel straf want hij is wel tussenpersoon maar hij heeft wel op zijn tijd ook geld verdiend van die 3 dreamboxen die ik bij hem gekocht heb. Dus nu zal ik morgen bellen naar die leverancier gevestigt in groningen hopend op een betere resultaat. Maar die redenering van sofware erop garantie kwijt slaat nergens op vind ik, dus als ik nu morgen een pc koopt en er software opzet is men garantie gedaan. Echte zever schandalig !!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

je schrijft een paar berichten terug

Citaat:
Ik heb de de HD ontkoppeld maar da helpt niet en de coaxkabel uittrekken helpt ook niet, en krijg geen verbinding met de box via de nulmodemkabel dus kan dan ook geen erase image of welke software dan ook erin zetten

 

maar nu schrijf je dit:

Citaat:
Nee heb daar geen hardisk in dus daar kunnen ze me al nie voor aanklagen.

 

heb je er nu wel of niet een HD inzitten?kan nl veel uitmaken.als je er een HD zelf in heb gezet en je box is hierdoor kapot gegaan dan is volgens mij de garantie vervallen.software lijkt me een ander verhaal want zelfs in de gebruiks aanwijzing van de box staat hoe je zelf de firmware kan veranderen.dan zou de garantie dus nog moeten gelden.

Een smartphone is een hulpmiddel, geen levensstijl 

Kijk rond IN de wereld in plaats van voorover gebogen NAAR de wereld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja daar heeft een tijdje in Harddisk ingezeten maar die heb ik eruit gedaan dus aan da ligt da niet. Die harddisk heeft daarin altijd perfect gebold , ik gebruik dezelfde type harddisk ook in die andere dreambox. En da is een goedgekeurde harrdisk van dreambox en heb de kabels die bij die bij de dreambox geleverd waren gebruikt dus kan da niet dat die garantie voor zo iets vervalt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
software lijkt me een ander verhaal want zelfs in de gebruiks aanwijzing van de box staat hoe je zelf de firmware kan veranderen.dan zou de garantie dus nog moeten gelden.

 

Als het de software van de fabrikant is dan zou dit geen probleem moeten zijn maar als je met altenatieve images gaat werken dan kan je hier je vraagteken bij plaatsen...

 

Mazlzl

Avalon

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik heb de de HD ontkoppeld maar da helpt niet en de coaxkabel uittrekken helpt ook niet, en krijg geen verbinding met de box via de nulmodemkabel dus kan dan ook geen erase image of welke software dan ook erin zetten. Ik zal morgen de Satwinkel bellen en dan zal ik eens zien wat hij ervan denkt. Toch allemaal alvast bedankt

Citaat:
Ja daar heeft een tijdje in Harddisk ingezeten maar die heb ik eruit gedaan dus aan da ligt da niet. Die harddisk heeft daarin altijd perfect gebold , ik gebruik dezelfde type harddisk ook in die andere dreambox. En da is een goedgekeurde harrdisk van dreambox en heb de kabels die bij die bij de dreambox geleverd waren gebruikt dus kan da niet dat die garantie voor zo iets vervalt.

Ik zie alleen maar tegenstrijdige berichten; wel HD, dan weer geen HD. Vervolgens een verbinding met nul-kabel en dan weer uitsluitend met bijgeleverde kabels.

Ik krijg het idee, dat er ontzettend met die box geklooit is.

 

Ik zou wel eens direkt met de leverancier willen communiceren wat er nu echt gebeurd is

grtz arie

_________________________________________________________________________

Dreambox8000(Sat/Sat/Cab/Ter)+2Tb-SATA \ 800HD(sat) ; 500HD+1Tb=>eSATA \ Clark_Tech ET9000 \ alles met open-PLi

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ge niks beters weet te zeggen hou dan uw mond !!!!!!

Lees en begrijp wat er op staat !!!!!!

Ik heb het over de kabels van de harddisk die door dream multimedia geleverd zijn.

 

De moderators mogen dit sluiten want heb daar toch volledig niks aan die zever te luisteren van mensen zoals arie kanarie.

 

Heb juist met de leverancier gesprroken en ze gaan het voor 20 € in orde maken.

 

[color:"red"] 7. Fatsoenregels.

Op dit board gelden de normale fatsoensregels. D.w.z. dat het gebruik van scheldwoorden of schuttingtaal, evenals berichten waarbij iemands privé-gegevens bekend worden gemaakt of iemand op ordinaire wijze wordt aangevallen, uit den boze zijn! Deze berichten worden gewist en het lidmaatschap van de overtreder zal worden beëindigd.

[/color]

 

arie kanarie concludeerd mischien alleen wat maar ik kan me voorstellen dat je je aangevallen voelt.hij schrijft het een beetje beschuldigend.dat is niet goed.dit een beetje door tegenstrijdige berichten.om echter openlijk te gaan schelden is uit den boze voor iedereen!let daar in het vervolg op.dus niet anderen beschuldigen en niet schelden. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/angel.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...