Ga naar inhoud


Niet antwoorden, wel commentaar op vragen


alx

Aanbevolen berichten

Wat mij opvalt is dat het steeds meer voorkomt dat men de vraagsteller afzeikt met commentaar, zonder ook maar enigszins bij te dragen aan een zinnige oplossing/antwoord. Dat draagt niet bij aan het leesbaar houden van de topics. Je opent de topic omdat er weer een nieuwe posting is maar dan blijkt het antwoord slechts te bestaan uit verwijzingen of zelfs dat nog niet eens. Mij lijkt het dat commentaar is voorbehouden aan de moderators. Als je verwijst naar de postings waarin e.e.a. al behandeld is, geef dan de link even. Dat is korter en correcter. Mijn dank bij voorbaat

Ik ben allergisch voor pollen en mensen die regels uitvaardigen, maar er zichzelf niet aan houden.

 

Amstrad650D2Mac>>TF5000PVR>>etc.>>/DB7025+/TF5300KPN,VU+Duo Moteqc2100a-schotel 1mtr-X-Cam/Aston 1.05.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Helemaal mee eens.

Hiermee schrik je mensen af en dat is volgens mij niet de bedoeling van deze site.

Immers, iedereen heeft het moeten leren.

Ik zie dit als een grove tekortkoming van diegene, die op zo`n negatieve manier reageerd. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

P.S.: Ik ga er gemakshalve wel vanuit dat de vraagsteller de zoekfunktie e.d. heeft gebruikt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat daar juist het probleem in schuilt. Mensen die hier regelmatig vertoeven en de diverse topics al een keer of wat voorbij hebben zien komen, reageren dan op de omschreven manier.

 

Persoonlijk kan ik zeggen dat je soms "moe" wordt om telkens weer dezelfde vragen voorbij te zien komen en na het 'tigste' bericht wordt je antwoord dan ook steeds korter.

 

We hebben tegenwoordig een aardige DATABASE die op veel vragen een antwoord geeft. Hij is uiteraard ook via de zoekfunctie te benaderen. Hier worden veelgestelde vragen helder en duidelijk beantwoord.

 

Ik hoop dus dat de "newbies" de zoekfunctie steeds vaker gaan raadplegen en zo het aantal onnodige nieuwe topics terug weten te dringen.

In 90% van de gevallen zijn het namelijk mensen die NET geregistreerd hebben en gelijk plompverloren een vraag stellen zonder eerst te zoeken naar een eventueel antwoord.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...