Ga naar inhoud


Dreambox 20-30% duurder


Gast

Aanbevolen berichten

Volgens een leverancier van dreamboxen zou de 7000 wegens succes 20-30% duurder gaan worden. Dreammultimedia heeft toezegging van de bank om met de volgende nieuwe types van start te gaan.

 

Ik weet niet of dit 100% waar is daarom staat het in off-topic.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb een heel ander verhaal gehoord.

De dreambox zou iets van €28,-- tot €29,00 (incl BTW) duurder geworden zijn omdat de douanekosten gestegen zouden zijn. Ik heb nog nooit zo'n onzin gehoord, maar ik heb wel de e-mail van Dream Multimedia Duitsland zelf gelezen. Ik denk zelf net als de ontvanger van de brief dat ze voor de introductie van de DM7020 gewoon de prijs flink omhoog willen drukken zodat de DM7020 zometeen gewoon weer voor 499,00 in de schappen kan.

Kunstmatig de prijzen ophogen dus en dealers worden er de dupe van want die verdienen geen rooie cent meer aan een dreambox. Jammer want daardoor willen de meeste dealers in Nederland de dreambox al niet al te graag meer verkopen en daarvan worden wij weer de dupe.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus duurder gaat ie dus toch worden dan. Hmmm.... hopende dat ze ook iemand aannemen om de eindcontrole dan beter uit te voeren zodat er minder defect in de doos zitten dan mbt de afstandbediening werking.

Link naar reactie
Delen op andere sites

?? Die prijsverhoging zal in Duitsland niet anders zijn. Het gaat namelijk om Douane kosten China - Duitsland, al weten wij allemaal dat een verhoging van de kosten met €25,00 excl btw per ontvanger waarbij er geloof ik 80 (<-Edit) op een pallet zitten (een verhoging van €2000,00 per pallet douanekosten) , mega-super-belachelijk-gelogen is <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Natuurlijk gelooft dit niemand, maar wat exact de reden van deze toeslag is zal enkel de directie van Dream weten.

Feit is dat de zwarte markt in Duitsland (en hier ook) maar aan die ongelooflijk lage prijzen zal blijven doorgaan, niettegenstaande deze prijsverhoging, straks bieden die de toestellen aan dealerprijzen.

Dreambox DM920UHD - Echostar 120cm draaibaar - Tooway Internet

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lees ik het goed.. het gaat nog gebeuren ... dus dit betekend inslaan .... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> HAMSTEREN!!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...