Ga naar inhoud


2e TV op kpn samsung tuner??


Gast de valk

Aanbevolen berichten

Als ik de gebruiksaanwijzing doorlees zie ik op de foto bij de single tuner rf out aansluitpunt voor tv zonder scartaansluiting, zou ik dan een 2e tv daarop kunnen aansluiten dat scheelt mij weer 1 ontvanger extra ik heb er dan namelijk 4 nodig en dat mag dus niet max 3 per aansluiting het is voor de kinderkamers dus dat maakt niet uit of de tuner bv op rtl 4 staat dan kijkt de ander ook gewoon rtl 4 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Een DVB-T tuner voor 40 Euri is geen geld. Hoe lang zit je aan het abt vast bij aanschaf <img src="/ubbthreads/images/graemlins/regels.gif" alt="" />? Is dat één kalenderjaar?

 

Trouwens, je kan wel bestellen bij KPN, maar ze worden pas vanaf 20 oktober uitgeleverd; betalen bij de postbode <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />!

 

Als ik geen valkuilen over het hoofd zie, is dit een goede koop. Als het zover is, dat de belangrijkste kanalen FTA worden, kan je KPN gewoon weer bedanken, maar zo'n handige receiver van 40 Euri heb je binnen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />.

 

Toch wel leuk voor de hobbyist en de mensen met meerdere tv's in huis bij satelliet ontvangst <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...