Ga naar inhoud


Hoe in newcamd5.21 meerdere poorten invoeren


Gast exelz

Aanbevolen berichten

Als ik bijvoorbeeld de poorten 10004:10020 wil gebruiken hoe voer ik dat dan in. Als ik gewoon 10004 intoets houdt hij vanzelf op en kan ik niets meer erbij zetten. Via newcamd.conf lukt het ook niet want dan schuift alles door. Dan wordt dus 10020 mijn gebruiksnaam....Weet iemand hoe ik het anders moet doen??? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Enige tekst en uitleg over de manier waarop je die wijziging wilt aanbrengen zou handig zijn. Als ik het zo lees schat ik maar even in dat je VI gebruikt om de config file te bewerken en eigenlijk geen flauw idee hebt hoe VI werkt.

 

Als mijn aanname correct is zou ik zeggen: Doe het gewoon met DCC (ftp, ga naar de juiste file klik op de rechter muisknop en kies 'edit'). Dat werkt ongeveer even eenvoudig als notepad dus dat kan haast niet misgaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

exelz,

 

Ik pas zulke files aan met utra-edit <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />. Ultra-edit heeft een FTP functie in het programma zitten, waarmee je de files uit de dreambox kan kopieren, daarna kunt bewerken en dan de aangepaste file weer richting de dreambox FTP'en. Maak, voordat je files aanpassen even een backup op je pc d.m.v. DCC. Mochten de aangepaste files niet werken, dan kun het altijd weer herstellen.

 

Met vriendelijke groet, paardengek

Door veel lezen en prutsen kom je er wel!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...