Ga naar inhoud


[Nokia] nokia 9302S


Gast

Aanbevolen berichten

Voor mijn neus staat een nokia 9302S. Is dit apparaat aan de praat te krijgen met een GW-card? of moet er wat aan de software worden gesleuteld.

Wie helpt mij even voort?

Link naar reactie
Delen op andere sites


ik heb ook een 9302s die ik zo'n 1.5 jaar of 2 jr geleden nieuw kocht. heeft tot op heden altijd gewerkt met Spaanse files, af en toe een beetje zoeken en uitproberen maar er is er altijd wel eentje die de nederlandse codes ook in heeft staan. doet het perfekt dus. ik heb PIC1 en programmeer met TE20 en laad HEX files met ICprog.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo

je zou ook eens in het strong forum kunnen gaan lezen wat de mogelijkheden van dat type ontvanger is,het zelfde software als de strong8000 namelijk.

Dus leuke mogelijkheden. <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" alt="[Lezen]" title="" src="graemlins/lezen.gif" /> <img border="0" alt="[Lezen]" title="" src="graemlins/lezen.gif" /> <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...