Ga naar inhoud


[Nokia] DVB 2000 of niet?


Gast

Aanbevolen berichten

Kan iemand mij vertellen wat nou precies de grote voordelen zijn van dvb 2000 ten opzichte van de orginele software en natuurlijk ook de nadelen!

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites


nadelen bestaan niet <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" />

 

met de originele software (FTA 2.4) is de machine alleen geschikt voor FTA-ontvangst en Irdeto (i.c.m een abbo van Canal+), zeer beperkt dus.

met dvb2000 als firmware heb je meer menus, meer kanalen, de rs232 en scsi-bus benaderbaar EN je kan betacrypt opeens decoderen.

als je nu de cam ook nog aanpast (andere prom erop met Amon Allsas 4.x) kan je 5in1 aan (irdeto, betacrypt, seca, nagravision en viacces)

 

m.a.w dvb2000 maakt de ontvanger meer persoonlijker, je kunt immers zelf de kanalen editten op je PC en vervolgens in je ontvanger knallen, diseqc wordt opeens ook ondersteunt en met een kleine aanpassing kan je zelfs AC-3 decoderen (Dolby) (vanaf v1.87.0).

 

redenen genoeg om een BDM-interface te scoren <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" /> die heb je wel nodig om je bootloader te vervangen zodat dvb2000 erin kan. (nadeel?)

 

hulde,

merde

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...