Ga naar inhoud


Abonnementsdatum Org. Can.Dig.card aanpassen deel2


Aanbevolen berichten

@All,

 

Helaas was dit topic gesloten, maar ik had beloofd het eind resultaat te melden, vandaar de heropening deel 2.

 

Ik kan melden dat er zich achter de schermen wel meer heeft afgespeeld natuurlijk, ik denk hieraan o.a. per PM.

 

Zoals het nu lijkt was het probleem met de kaart waar ik mee bezig was dat er geen Settop box pakket op zit, m.a.w. voor deze kaart geen 19,95 Euro per jaar betaald wordt, n.l.helemaal niets. Deze abbo komt nog uit de tijd dat het helemaal niet nodig was (seca1 daarna gratis nieuwe kaart seca2 )een of andere abbo te nemen. Het probleem is hier gelukkig opgelost met hulp van een mede satter (met dank aan)en C+ . Trouwens kaarten die beginnen met 000 ( misschien in eerste instantie hiervoor gebruikt ?? )zijn oudere kaarten, daarna kwamen kaarten met nummer 100 en hoger. Kaarten met een Settop box pakket hebben geen enkel probleem om op de "dialer" manier aangemeld te worden. Wanneer een kaart niet bekend is in de computer dan krijgt men na 1 of 2 keer proberen automatisch een doorschakeling naar een C+ medewerker. Waarom kaarten zonder Settop box pakket niet bekend zijn in de computer is voor mij een raadsel. Hopende dat er meer mensen zijn die e.e.a. hebben uitgeprobeerd, zou het misschien interessant kunnen zijn om eens op het forum te vermelden met welke kaarten men problemen had. Voorals nog lijken het de kaarten te zijn die beginnen (vanaf links gelezen) met serienummer : 000.

 

Waarom het antwoord zo lang op zich heeft laten wachten was om anderen niet in verlegenheid te brengen/te gemakkelijk te maken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> , gr.

 

Zilverster.

 

PS < NU VOORAL GEEN VOLLEDIGE SERIENUMMERS OP HET FORUM VERMELDEN >

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zilverster,

 

De reden dat kaarten zonder settop pakket niet bekend zijn in het computer systeem zit hem in het feit dat deze mensen een duurder nummer moeten bellen om de kaart weer te laten actualiseren. Ook dealers kunnen deze kaarten niet automatisch updaten. Dit is de reden dat veel dealers adviseren om een settop pakket te nemen.

een sat groet van

 

Hobby Robby

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

@Johan45,

 

"Je kaartje open zetten is makkelijker. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />" Tja, en deze vraag krijg ik dus ook gesteld <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> , maar i.d.d., het zou leuk zijn..............., probleem is echter dat een niet aangemelde kaart alleen maar met een C1 3C komt tijdens het loggen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />, gr.

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

hoi ik heb hier 4 c+ kaarten en 3 daarvan heb ik overgenomen van mensen die het abbo hadden opgezegt , alle 3 de kaarten weer via C+ computer dailer

opgewaardeert...

nu is mijn vraag , moeten die mensen straks weer 19,95 p jaar betalen???

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

TOPFIELD 4000 ICM XCAM STAB 1000 / PHILIPS 7072 EMU / STRONG 8100

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...