Ga naar inhoud


heb ik nog iets aan de motorola van UPC?


Gast

Aanbevolen berichten

ik heb hier nog een matorola van upc staan zonder kaart of abbo.

weet iemand of ik hier nog wat aan heb of kan ik deze hij het vuil zetten

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

 

*** Onderwerp aangepast. Lees onze regels nog even rustig door.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik weet niet of UPC ook mee doet maar ik weet wel dat Casema vanaf 1 januari 2005 de basis paket ( ned 1, 2 etc etc ) gratis digitaal gaat aanbieden. Dus als UPC dit ook doet zou je die motorola daarvoor kunnen gebruiken en daar heb je dus geen kaart voor nodig <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> !

 

edit:

En als je dat niet wilt hebben mag je hem best gratis aan mij geven <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> !

w0000t?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nope... je hebt helemaal geen kaartje nodig word gewoon FTA uitgezonden bij casema TVD... DUS heb je geen smartcard nodig <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

(sommige zenders zoals ned 1 tot 3, rtl zenders, en de sbs zenders worden nu al FTA uitgezonden )

 

Mja als UPC dus geen zenders FTA gaat uitzenden ( zoals casema dat wel gaat doen ) heb je niks aan je motorola !

w0000t?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nope... je hebt helemaal geen kaartje nodig word gewoon FTA uitgezonden bij casema TVD

 

De directeur van Casema zei toch bij de bekendmaking van deze plannen echt iets anders hoor. Ik kan het zo even niet vinden maar het heeft iig op Webwereld gestaan.

 

Wat betreft het nu al FTA aanbieden van bepaalde zenders: dat betwijfel ik ten zeerste, denk je dat ze dan nog echt €9,95 per maand zouden kunnen vragen?

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb zelf een dvb-c decoder thuis liggen en als je de smartcard uithaalt dan werken die zenders van hierboven gewoon ( deed het ook al voordat ik een abbo op casema had genomen ) Die 9.95 die je moet betalen is alleen voor de plus pakket en daar zitten de muziekkanalen, voetbalkanalen etc in !

 

Hier de pers bericht:

Citaat:
Gratis digitale televisie bij Casema

Dinsdag, 28 september 2004 - Casema wil zo veel mogelijk mensen aan de digitale televisie krijgen. Hiertoe stelt de kabelaar een deel van zijn digitale aanbod gratis beschikbaar.

Jos Molenkamp, algemeen directeur van Casema, windt er geen doekjes om: digitale televisie is op dit moment nog geen succes. Slechts 24.000 abonnees hebben op dit moment de beschikking over een kastje dat de ontvangst van digitale tv mogelijk maakt. Dit moeten er veel meer worden.

 

Om dit te bewerkstelligen stelt het kabelbedrijf vanaf 1 januari volgend jaar veertig tot vijftig digitale kanalen gratis beschikbaar naast het analoge aanbod van 34 zenders. Nu nog moet extra worden betaald voor digitale zenders. Klanten zullen nog wel zelf een digitale ontvanger moeten kopen. Deze kosten tussen de honderd en tweehonderd euro.

 

Casema denkt geld te kunnen verdienen met de verkoop van extra digitale kanalen. Daarnaast is er een effect voor de langere termijn. "Analoge doorgifte is in vergelijking met digitale doorgifte heel erg duur", zo zegt Molenkamp. "We moeten de mensen dus digitaal zien te krijgen."

 

Volgend jaar moet al 10 procent van de abonnees een digitaal kastje hebben. Over vijf jaar wil Casema 80 procent hebben bereikt. Niet alleen de gratis kanalen moeten hieraan bijdragen, ook de opkomst van platte televisies doen dat volgens Molenkamp. "Flatscreens vragen gewoon om digitale signalen."

+ nog een linkje naar de tvhomeforum over dit onderwerp!

 

http://www.tvhomeforum.tk

w0000t?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...