Ga naar inhoud


wrt54g op 100mw zetten


keessie100

Aanbevolen berichten

Hoe kan ik mijn wrt54G linksys router op 100mw instellen?

Ik heb de software geprobeert Satori 4.0G maar dan was m'n signaal niveau minder dan de orginele en telkens wegval van de verbinding.

Wie kan me helpen met de juiste file om dit op te lossen?? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

  • Reacties 36
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit onderwerp

Beste reacties in dit onderwerp

Geplaatste afbeeldingen

  • 4 weken later...

Probeer eens bij thermoman. Met $20,00 krijg je één jaar lang support bij Sveasoft.

 

Ik heb met de nieuwste software een point to point verbinding lopen van 500 meter zonder veel problemen. Gewoon de antenne met een verlengkabel(of solderen) boven op de dakpan gelegd. Werkt perfect.

 

Succes

VU+ Duo2 met  4x DVB-S2 / 2x Dual DVB-S2 Tuner. Plugin remote channel stream converter

Wavefrontier T90. 6x Google TV Android 4K clients.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ga even een paar topics terug !

2x WRT54G ......

Hiet heb ik een tipje gezet voor de zuinige nederlander .....

Google even op WRT54G en indi vidual

Kan je de versie Alchemy RC5.0a downloaden .... en die werkt nog beter. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

http://www.sat4all.com/ubbthreads/showfl...1&fpart=all

Hier staat het, leuk om bv 2 WRT's te koppelen met veel extras.

CyberSpy .... :-0

Dreambox DM8000 HD PVR - 1Tb HDD

My Hummie 5K4 was the Best !!

Keep on Dreaming ......... :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar let wel op hoe harder de router schreuwd hoe sterker het signaal vervormd ....... volgens mij....... Of je zou een betere antenne moeten plaatsen OMNI of flatpannel.

CyberSpy .... :-0

Dreambox DM8000 HD PVR - 1Tb HDD

My Hummie 5K4 was the Best !!

Keep on Dreaming ......... :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

de twee wrt's in mijn netwerk "schreeuwen" met 250mW

 

matchless :

 

je sloopt je WRT's binnen enkele maanden. ik heb een dergelijke vraag gesteld aan een modder van de Alchemy firmware en die zei tegen mij dat wanneer je de WRT's op 251mW laten schreeuwen, je binnen enkele maanden op zoek kan gaan naar nieuwe routers.

BrainSlayer heet die gozer, volgens zeggen haalt ie met omni-antenne's op 45mW een afstand van 8km (vrij zicht).

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

de software wel, de mensen erachter niet. een firmware aanpassen die niet van jezelf is en daar 20 dollar voor beuren ligt niet in mijn straatje.

 

ik ga liever voor de Alchemy mods, die zijn gratis en full support op het DD-forum van Brainslayer (voor de insiders) en uiteraard alle features van Alchemy.

 

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
de software wel, de mensen erachter niet. een firmware aanpassen die niet van jezelf is en daar 20 dollar voor beuren ligt niet in mijn straatje.

No offence hoor, maar ken jij die mensen erachter wel dan? Enig idee hoeveel tijd en energie ze erin hebben gestoken om tot de Alchemy (en binnenkort de talisman ) firmwares te onwikkelen?
Enig idee hoe de voorgeschiedenis ligt met betrekking tot het vragen van die 20 dollar ligt ?, en hoe ongenadig ze zijn zwart gemaakt door al die zogenaamde slash dot/broadband gpl aanhangers etc,hoe ze gedossed zijn , bedreigd etc waardoor ze tenslotte niet meer anders konden als of stoppen of voor een model als deze te kiezen.

Een verhaal heeft altijd 2 kanten gelukkig, en ik vindt het jammer dat er zo over sveasoft gedacht wordt, want zonder hun zou de wrt nog steeds niet veel verder zijn als een standaard router met enkel een paar toevoegingen door indivualisten.
Die 20 dollar is dan ook een schijntje voor alle support en regelmatige updates die je er voor krijgt, en ik betaal deze dan ook zonder probleem vanaf het begin.
Verder krijgt iedereen die actief mee werkt aan de svea firmware/documentatie een gratis abbonement.

Overigens wordt er hier op deze site ook met een commerciele wifi plugin voor de dreambox geadverteerd gebaseerd op open source drivers, is die persoon daarachter dan nu opeens niet meer ok omdat ie er geld voor vraagt?

Ik vindt het prima als men niet wilt betalen voor iets als wat sveasoft gemaakt heeft, maar om hun dan maar te bestempelen als geldwolven of dergelijke gaat mij inziens veels te ver.
Ik lees zoveel van die indianen verhalen van tegenstanders over sveasoft die echt helemaal nergens op slaan, die gasten van zulk soort verhalen proberen alleen maar net zo lang door te gaan totdat sveasoft er mee kapt ,en dan zoeken ze weer een nieuw slachtoffer.En dat zou dan toch alleen maar ontzettend jammer voor al de WRT eigenaars zijn?

een svea fan <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Sveasoft_Alchemy-pre5.1.jpg

 

http://wrt54g.thermoman.de/#readingpleasure

 

 

ik zie dat anders dan jij denk ik, maargoed, ieder z'n mening ....

als ze zo nodig pissed-off zijn laat ze dan met goede argumenten aangifte doen i.p.v moedwillig vernietigende bugs in hun firmware plaatsen. en Linksys ? daar hoor je niks van ? hoe denken zij daar over ? een uitgeklede firmware van Linksys te koop aanbieden op internet (a 20 dollie's de firmware). Ik zou daar niet blij mee zijn en pirated versions kan je dan gaan verwachten.

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Naja het kan een eindeloze discussie worden zo,laten we dat maar niet doen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Ik denk dat linksys er geen enkel probleem mee heeft, want anders hadden ze allang natuurlijk een rechtzaak aangespannen, en waarom zouden ze ook? want zonder al deze alternatieve firmwares heeft hun router geen enkele meerwaarde meer tov andere fabrikanten. Ik denk dat het hun absoluut geen windeieren heeft gelegd gezien de populariteit van de WRT <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Maar laten we hopen dat alle projecten mooi naast elkaar door blijven lopen zonder dat ze elkaar bevechten , daar wordt iedereen die een WRT bezitter is uiteindelijk alleen maar beter van, want er staat nog veel in het verschiet met de toekomstige versies van talisman en openWRT <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...