Ga naar inhoud


Combinatie pakketten


jernst

Aanbevolen berichten

Nu steeds meer zenders achter slot verdwijnen, valt er voor de gemiddelde zapper weinig meer te beleven. Er blijft niets anders over dan een ABBO nemen.

Op zich geen ramp, ware het niet, dat als je een aantal verschillende providers wilt zien, dit aardig in de papieren gaat lopen. Ik snap die providers dus niet. Stel. zoals in mijn geval, ik een Russisch pakket wil hebben. Dan kosten al die pakketten bij elkaar een vermogen. Wat doe ik dus..............niets dus.

Stel nu dat ik een totaalpakket van alle Russische providers zou kunnen anschaffen voor b.v. 250 Euro per jaar. Dan zou ik dit wel doen, denk ik.

Dus............ ik blij, provider blij (lijkt mij, iets is beter als niets).

Ik persoonlijk denk, dat een hoop sathoppers wel interesse zouden hebben in een combi-pakket van verschillende providers tegen een redelijke prijs.

Of zie ik dat verkeerd? Daar word iedereen beter van. Of zouden providers daar niet in geinteresseerd zijn? Wat denken jullie?

Xtrend ET 5000 - Dreambox 600 - Moteck SG 2100A - 1.00 dish - smart/invacom LNB

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het bedrag is fictief, laat het dan het dubbele zijn. Het gaat om een behoorlijk aanbod van meerdere providers tegen een redelijke prijs. Laten we zeggen een redelijk concurende prijs t,o,v, een kabelaanbod.

Xtrend ET 5000 - Dreambox 600 - Moteck SG 2100A - 1.00 dish - smart/invacom LNB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Blijft het probleem dat die buitenlandse providers niet zomaar abbo's moegen verkopen aan buitenlanders ivm. de rechtenkwestie.

Ze zullen in Rusland abbo's mogen slijten aan bewoners van het Russisch taalgebied en niet daar buiten.

Zelfde geld voor Duitsland (Premiere) en alle andere landen.

Ze dragen een bepaald bedrag af aan rechten en moeten een administratie bijhouden van abbonnees en dit overleggen aan de desbetreffende instantie die de rechten regelt.

Daarom kan het eigenlijk alleen als je iemand kent die daar woont en betrouwbaar genoeg is om een abbo voor je te nemen en daar dan netjes voor te betalen.

 

Reken maar dat er mensen zijn uit de ons omringende landen die hier wonen en lekker een pakketje hebben geregistreerd (lees ; kaart meegenomen). Die kijken "legaal" naar "hun" zenders.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...