Ga naar inhoud


ik zoek de specs van de nederlandse V7.3 smartcard


Aanbevolen berichten


@dukdalf46,

 

Op DE site van ontbreken ook deze 2 pagina's, zullen wel zeer geheim zijn <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> , of geen belangrijke informatie bevatten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> . Trouwens even de verschillen, de bovenste moet je hebben, gr.

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Citaat:
@matchless en Dukdalf46,

Ik heb mijn gegevens even doorgespit en de SLE66C80S zou i.d.d. moeten kloppen, met dank aan K <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />, gr.

Zilverster.


Hmmm...

Ik heb zojuist van een smartcard specialist uit de US gehoord dat de SLE66C80S een typische seca-1 V6 processor is en dat de V7 gebruik maken van de ATMEL VEGA2 AT90SC19264RC.

In mexico wordt ook zon kaart gebruikt, nl de GX28

Hij kan mij dit alleen niet bevestigen....
Link naar reactie
Delen op andere sites

@dukdalf46,

 

Misschien een kaartje opsturen naar zo'n specialist <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> ......., alle hulp is welkom <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" /> . Tot dus ver heb ik ook nog niet veel verschil kunnen zien tussen de oude en nieuwe kaarten en hiermee bedoel ik seca 1 en seca 2 kaarten. Wel heb ik een klein verschil kunnen ontdekken tussen de oude ( zwarte ) en de nieuwe ( groene ) seca 2 kaarten en dat heb ik ook al aangegeven op het forum. Een van de conclusies die ik daar uit trek is dat naar mijn gevoel er veel meer zaken op de kaart staan dan die er daadwerkelijk gebruikt worden. Het vreemde is dat bepaalde zaken op een oude seca 1 kaart staan die ook terug komen op een zwarte seca 2 kaart en die op de groene zijn aangepast. Het gaat hier om iets wat ze bij seca 1 niet gebruikt hebben en tot dus ver ook niet bij seca 2 , dus blijft de reden van de aanpassing een vraag. Wat mij wel is opgevallen is dat bij bepaalde commando's het contact met de kaart verbroken wordt, beveiliging misschien <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> . Dit zou ook gebeurd kunnen zijn als ik dat zelfde commando naar een seca 1 kaart gestuurd zou hebben misschien. Het jaar is nu bijna weer voorbij en kunnen we weer aan een nieuwe beginnen, met nieuwe uitdagingen en wie weet........., gr.

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...