Ga naar inhoud


Freeze op Kanalen


Gast

Aanbevolen berichten


Wat klassiek zeg...

 

Sinds de storm van ruim een week geleden had ik ook hele vreemde Freezes... Nieuwste Hydra erop, geen verbetering... Ik lezen en zoeken op de Forums kom ik dingen tegen over kernel 2.4 en kernel 2.6, maar die zou instabiel zijn etc etc...

 

Kijk ik naar deze thread.... zou toch niet, ja hoor, even draaien floep boven de 80 procent, ik had 71... Klassiek hoor.... Maar goed <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> ben weer helemaal blij.

 

Groetjes Tukker Tom

/---------------------------------------------------------------------------------------------------------\

|DB 7000, DB 500, Skystar II to Xbox 360 MCE Extender (HD Compliant), Triax 88 CM |

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik stel mn vraag in dit onderwerp (kwestie van geen nieuw topic te openen)

 

---> Een paar weken geleden had ik ook freezes op astra en hotbird (FTA kanalen) ... vond het heel raar ... dacht dus dat de software te vol zat ofzo maar na een flash erase had ik hetzelfde voor ... de schotel staat goed afgesteld dat is het probleem niet ... maar nu krijg ik geen signaal meer ... Ook geen lock ... dus ik denk dat het lnb'tje kapot is ... Misschien is er water ofzo ingekomen ... Ik heb een standaard lnb (zoals de meeste hebben <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />) ... weet iemand of zoiets nog te maken valt of niet? en eventueel <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> HOE <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> ?

 

el chillum

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb al van kabel verandert ... de kabel die er parallel lag heb ik maar aangesloten (heb lnb met twee uitgangen ... 1 gaat naar de living, de andere naar mn kamer boven) ...

 

el chillum

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Heb je nu wel beeld dan?

ah neen ... heb 2 kabels geprobeerd <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> ... dwz dat de kans hééél erg klein is dat het de kabel is ... Het is trouwens goede coax kabel ... Maar ik weet niet hoe ik een lnb kan herstellen of kan openvijzen ...

el chillum

Gr:Toon
Link naar reactie
Delen op andere sites

Julle praten wel over moet je dit of dat is proberen dat is ook geen enkel probleem mits als het help en dat doet het in ieder geval niet.

 

Nog even kort samen gevat alles opnieuw geinstaleerd mono blok opnieuw afgesteld astra 84 % en hotbird 82 % freeze en vastlopers.

Opnieuw opgestard origineel in flash na een tijdje freeze en vastlopers dus weer de box opnieuw opstarten dus het probleem licht niet aan de afstelling van de schotel of lnb maar ergens anders o ja nog even dit regen kan niet bij de schotel of lnb komen over lapend balkon .

Weten jullie nu nog een optie of moet ik in dit geval denken aan een rotte tuner gedeelte

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...