Ga naar inhoud


aston blijft en probleem


Gast fun4all

Aanbevolen berichten

sorry dat ik het moet zeggen mensen,maar ik heb zelf en aston exena1800hd..maar moet zeggen dat wat betreft deze decoder allees in de middeleeuwen blijft steken,slechte software..staat zo mooi in boekje,update via sateliet..voor de mensen die er altijd netjes mee willen kijken zal ik maar zeggen,perfect ding.mooi beeld.zuiver geluid...maar denk niet dat er iets is bv menu te veranderen of betere software...helemaal niets !! ik zit er echt aan te denken mijn aston te verkopen,want hij is zijn 600 euro echt niet waard,heb zelf ook en humax en en sab werkt software matig toch wat makkelijker!! dus als er mensen zijn die oplossing weten voor de aston 1800 hd mail me ff op citysoundradio@email.com

Link naar reactie
Delen op andere sites


Beste satm8,

Denk je nu echt dat Aston momenteel de enige merknaam is die problemen heeft met het ontvangen en decoderen van Digitale sateliet????

Wrong....

Ik zie momenteel met mijn Wamba evenveel als jij met je Humax dus stop met klagen of anders verkoop^je 1800 voor een 100€ en gaat een degelijk abbonement kopen.

Groeten,Patsat <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou dat is en vriendelijke reactie,maar maakt niet uit he,als ik nu maar 1 decoder had..jij noemt dat klagen,ik zie het meer als en reactie tegenover aston.en ter duidelijkheid,in de aston zit en kanaal digitaal abonee op hoor het volle pakket...maar ging mij meer over de updates die aston steeds belooft al 2 jaar,en jij praat nu over de humax,nou nooit geen problemen mee gehad hoor,,zelfs andere soft erin en gaan..ik ben nu en beetje bezig met de nokia dream op linux,en ook voor de kabel werken deze erg fijn..enja ik neem de aston altijd mee voor op de camping in ardenne...en als ik jou reactie lees over 100 euro..heb je toch weinig kijk op de kosten per decoder!! inieder geval de groetjes,en sucses met de hobby`s fun4all

post-9690-1318258155,28_thumb.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Iedereen heeft wel eens problemen met een of andere decoder.

Ikzelf ben wel heel tevreden met mijn Xena 1700. Stabiele software die alles goed verwerkt. Natuurlijk zijn er ook nog steeds schoonheidsfoutjes die ik ook al enkele malen heb gemeld aan Aston (zonder reactie, wat me eigenlijk wel stoort !) maar daar heb ik leren mee leven. Voornaamste voor mij is dat de receiver niet vastloopt of grote gebreken heeft. Met schoonheidsfoutjes heb ik geen probleem maar natuurlijk zie ik ze ook liever verdwijnen.

Fun4all heeft het natuurlijk over de support van Aston en daar moet ik wel beetje gelijk in geven. Antwoord op e-mails krijg je niet en ze beloven inderdaad altijd nieuwe software versies die dan toch niet uitkomen. Dan beloof je ze ook beter niet dan kan je de mensen ook niet ergeren als die dan er ook nooit komt.

 

Groeten,

Iemand die zich de ant and aardvark tekenfilms herinnert ? ---------> (bezoek mijn site via mijn profiel)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er wordt op dit moment nog gewerkt aan een update voor de Xena 1800HD... Dus nog even wachten met klagen... waarschijnlijk binnen 1 maand on-air..

Receiver: VU+ Solo 4K

Schotel: Digiality 85cm multifocus, 4x Triax PLL LNB, 4x Digiality DiSEqC 1.0 High-Iso (Astra1-2-3, Hotbird)

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou blijven jullie dan maar lekker wachten op die update,mijn aston staat lekker in zijn doosje op zolder,mischien dat ik grijs haar heb.hij eindelijk is om te bouwen!! mischien dat iemand dan eens door heb wat ik wil zeggen..steeds die reacties van klagen etc...ik wil met heel dit verhaal zeggen,dat er voor de hobby niets is te doen met de aston 1800 hd..zit nu met en dream box met cardcharing via netwerk...dus dat gaat wat beter..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
ik wil met heel dit verhaal zeggen,dat er voor de hobby niets is te doen met de aston 1800 hd..zit nu met en dream box met cardcharing via netwerk...dus dat gaat wat beter..

 

Ja maar een aston is dan ook niet te vergelijken met een dreambox <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> dat had je toen je hem gekocht hebt moeten realiseren <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...