Ga naar inhoud


Waar kan ik Humax editor downloaden !!!


Gast

Aanbevolen berichten

hoi,<P>ik mijn kanalen in mijn ontvanger op de goede volgorde zetten maar waar kan ik het programma vinden om dit te doen. <P>en de codes voor seca en irdeto zijn niet meer te vinden in hex formaat want ik heb een goldprogrammer , wie kan mij helpen aan een adres of zo.<P>Fkarim@casema.net

Link naar reactie
Delen op andere sites


Setedit : <A HREF="http://www.setedit.de" TARGET=_blank>http://www.setedit.de</A> <P>Ongeregistreerde versie kan je maximaal 20 settings per "save" wijzigen (opslaan en opnieuw openen indien je meer wilt aanpassen)<P>Registreren kost 39,- DM en kun je onbeperkt je gang gaan.<P>Ze zijn voor de Humax 540O inmiddels bij versie 0.33.<P>Tevens andere editors mogelijk, maar deze gebruik ik.<P>Vwb je hex files kijk even in DLmaster (links op je beeldscherm in Sat4all) of zoek gewoon even op het net, *bin files zij tevens om te zetten naar *hex files.<P>c-ya.

Link naar reactie
Delen op andere sites

O ja, en niet eigenwijs zijn om meer dan 20 per "save" te wijzigen, gaat goed maar bij download naar je receiver gooit ie alles door de war ! (beveiliging)<P>tevens op <A HREF="http://www.satpage.de" TARGET=_blank>www.satpage.de</A> (legale site) diverse editors en andere proggies voor je Humax (pagina's in duits)<P>good luck !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Indien je gratis TV kijkt zal ik de laatste zijn die gratis gebruik vande software afwijst.<P>Echter: de meeste cracks van setedit werken niet; alles gaat goed totdat je de settings in je tuner zet, settings worden dan door elkaar gegooid.<P>Als je dus kiest voor een crack, hou er dan rekening mee dat er een aantal cracks en keygen's zijn die niet werken. That's all.<P>c-ya !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...