Ga naar inhoud


beeldkwaliteit


Gast

Aanbevolen berichten

Is de beeldkwaliteit van de schotel beter dan de kabel<BR>zit de beeldkwalitiet van de schotel tussen de dvd - tv of de tv - video<BR>van een humax 5400<P>GrtZ mike<p>[ 21-08-2001: Message edited by: Wassup24 ]

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als je een goede zender cq uitzending hebt is het idd vergelijkbaar met DVD. Maar op sommige kanalen is de kwaliteit vrij laag, je ziet dan namelijk blokjes als gevolg van de MPEG codering. Goed zijn bijv. Canal+ NL en slechter is Taquilla.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien heb ik mijn contactlenzen door de glas-sex gehaald; maaruh... Taquilla is bij mij juist een van de scherpste zenders, en dan heb ik het niet over de inhoud maar over de beeldkwaliteit ?<P>c-ya !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jawel, maar Bigfoot niet.<P>Over de grote linie genomen heb ik messcherp beeld op alle kanalen.<P>Wat wel eens jammer is dat sommige kanalen gewoon slechte beeldkwaliteit opnamen uitzenden, en daar doe je nix aan; slecht opgenomen uitzending wordt niet meer zoals ie hoort.<P>Je raakt wel snel verpest als je een tijdje SAT en DVD kijkt, voeg daar een mooie audio set aan toe en ik kom nog amper in de bioscoop. wink.gif" border="0 <P>c-ya !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,<P>Ook maar eens een duit in het zakje...<P>De BESTE beeld-kwalitijd wordt behaald met de good old Nokia D-Box afgestemd op PremiereWorld of CineDom.<BR>Uiteraard voorzien van een goede RGB-kabel.<P>De humax vindt ik eigenlijk een stuk minder, het beeld heeft toch een bepaald mat uiterlijk.<BR>Ik heb hier verschillende ontvangers staan, maar als het om de beeld kwalitijd gaat is er toch maar een de beste....<P>Ik ben er van overtuigd dat iedere Nokia 9500 bezitter het hier mee eens zal zijn.... ;-)<P>Groetjes,<BR> Erik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met "bepaalde Taquilla kanalen" bedoelde ik eigenlijk de kanalen met natuurfilms voor de late uurtjes. laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0 <BR>Om eerlijk te zijn is de beeldkwaliteit van Taquilla over het algemeen zeer goed te noemen.<BR>Soms worden films (vooral porno´s) met hele goedkope consumer DV camera´s opgenomen en dan gaat de kwaliteit natuurlijk in de knien.<BR>Daar kan de Hummer het ook niet meer beter maken.<P>Groet wink.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...