Ga naar inhoud


zendernamen beveiligen


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi!<BR>Sinds ik van 2.4 naar 3.0 ben gegaan, is mij opgevallen dat alle zendernamen opnieuw overschreven worden als ik rondzap, terwijl ik net alles mooi had benoemd, bv Discovery Channel op Stream wordt terug 'disc' of iets van die strekking, wat dan weer lelijk staat in de alfabetische ranglijst smile.gif" border="0<P>Om kort te gaan: hoe kan ik voorkomen dat de namen die ik opgeef via Humbox 3.0 niet gewist worden als ik er in de Humax naar zap... Thanks!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik weet niet of Humbox "name protected" item heeft (ik gebruik hem zelf al een tijdje niet meer), indien "name protected" niet ondersteund wordt kun je een andere editor gebuiken.<P>Setedit doet dit (gedeeltelijk gratis), SE OAK (gratis). Misschien kun je hem hier downloaden, anders <A HREF="http://humax5400.***geen-reclame***.nl" TARGET=_blank>http://humax5400.***geen-reclame***.nl</A> <P>c-ya !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het rare is dat hij pas namen is beginnen veranderen na de 3.0 patch. Ik gebruik nog altijd dezelfde humbox en heb hier niks aan veranderd, voorheen bleven mijn zendernamen wel dezelfde. Ik ga in elk geval en met een andere editor proberen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@viewer <P>Inderdaad, ik heb nieuwere firmware moeten inladen om de 3.0 patch te kunnen gebruiken.<P>@adonis<P>Dat was mij ook al opgevallen! Maar wat een werkje als ik dat voor al mijn kanalen moet doen! <BR> shocked.gif" border="0 <P>Bedankt voor de tips iedereen!<p>[ 28-08-2001: Message edited by: assie ]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee hoor absoluut niet veel werk.<P>Een editor (wellicht niet alle) kun je opdracht geven in één keer alle namen te beveiligen. En hoppa, klaar ! dit is meen ik SEOAK5, bij Setedit weet ik het zeker.<P>Je kunt ook settings downloaden die al name protected zijn, er zijn er een aantal die dat doen (zie links op dit board), tevens kun je mijn settings krijgen die ik voor Astra-Hotbird in mijn eigen Hum heb zitten, staan te downloaden op mn site <A HREF="http://humax5400.***geen-reclame***.nl" TARGET=_blank>http://humax5400.***geen-reclame***.nl</A> onder settings<P>c-ya !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vroeger was dit met Humax niet, aanpassing in de firmware Humax laat auto-renaming toe, kan handig zijn maar ook heeeeel vervelend.<P>Het ligt aan Humax, niet aan Hemp.<P>Een editor dit dit kan lost dit dus op.<P>c-ya !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...