Ga naar inhoud


ALL CAM????


Gast

Aanbevolen berichten

Oke ben beetje nieuw in dit, heb al heel veel gelezen in allerlei forums en posts<BR>maar ik moet zeggen tis allemaal wel moeilijk hoor smile.gif" border="0 <BR>maar oke ik heb een Humax met loader 2.08 <BR>en een gold card met een aston ci module<BR>nu vroeg ik me dus af: Kan ik die nieuwe 3.1 allcam gewoon in mij Humax loaden en geeft dat geen problemen?<BR>moet ik misschien eerst de officiele firmware erin laden<BR>en wat geeft precies het verschil als ik de nieuwe all cam 3.1 er in laad?<BR>zou fijn zijn als ik antwoord op mij vragen kan krijgen smile.gif" border="0<BR>bvd

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ja dat kan !<P>wat doet 3.1+ patch:<BR>Deze maakt het mogelijk om via de embedded CAM van je Humax 5400 betacrypt, seca en viaccess te decoderen (met juiste kaart/file)<P>Aangezien je laatste loader 2.08 hebt ben je hier bijgewerkt.<P>Je kunt altijd de officiele Humax firmware downloaden vanaf de Humax site <A HREF="http://www.humaxdigital.com" TARGET=_blank>http://www.humaxdigital.com</A> let hierbij goed op de juiste versie voor jouw hardware type receiver. (kun je checken in menu scherm van je Humax)<P>Zet de 3.1+ CAM daarna op je Humax.<P>e.e.a. doe je door WDNOAK 4 (van Humax) te gebruiken op PC of laptop en deze te verbinden met de Humax via een 0-modemkabel.<P>Als je de 3.1+ CAM versie van vandaag download ben je helemaal bij.<P>Indien hij niet via deze site te downloaden is kun je de firmware, +CAM en progs vanaf <A HREF="http://humax5400.***geen-reclame***.nl" TARGET=_blank>http://humax5400.***geen-reclame***.nl</A> downloaden.<P>Succes !<BR>c-ya !

Link naar reactie
Delen op andere sites

TXXXXX viewer klasse, harstikke bedankt voor je antwoord<BR>alleen een ding nog<BR>ik heb een goldcard met SECA erop en een aston module<BR>brengt die 3.1 dan wat extras met zich mee?<BR>kan ik dan extra zenders ontvangen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oeps, slik, tja, wat daar nu op te zeggen. De waarheid dan maar, is hard, maar vooruit:<BR>de GWafer en Aston seca CI heb je dan niet meer nodig.<BR>Alhoewel da's niet waar natuurlijk.<BR>De GW moet dan met de juiste files in de irdetosleuf, dus zonder CAM.<BR>De systemen seca irdeto etc. gaan dan via patched embedded CAM in de humax.<BR>En tja, voor je nieuwe GW-files moet je effe zoeken. Bij duckje bijv.<P>Coglio

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ K-L<P>De meningen zijn verdeeld over de aston CAM, de één zal zeggen droppen ! de ander daarentegen zegt bewaren ! je weet niet wat er binnekort kan veranderen. Trek dus een eigen conclusie.<P>Je kunt op dit moment stellen dat je zonder kunt, de Aston 1.04 of 1.05 is echter een CAM die best mooi is. Ik hou hem nog even.<P>V.w.b. GW kun je ook overwegen om voor een relatief klein bedrag over te gaan op de roze funcard (3-in-1), lees even op dit of ander board, kan de moeite waard zijn !<P>c-ya !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...