Ga naar inhoud


Welke Image Kiezen en Waarom?


Gast

Aanbevolen berichten

Ik zit al een tijdje te werken met Gemini 1.05 en heb pas een DreamBox. Nu zijn er de afgelopen dagen allerlei nieuwe "firmwares" uitgekomen. DBF_v3.1_Revolutions, Hydra Poseidon, Neutrino.DREAM_Plus, sf img v109b 0702, pli-7000-0912, PowerOfDreams2_7. Ik had zo'n vermoeden dat de Gemini releases de meest populaire waren of heb ik het mis? Kan iemand mij een kleine "guide" geven? Gewoon in het kort waarom je voor een andere zou kiezen. Mis ik iets BIG als ik niet de Hydra poseidon neem?

 

Ik gebruik de DreamBox 7000-s en ben rechtsreeks aangesloten op het net.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Xain09,

 

Nee je mist niets, alleen de image keuze is nogal persoonlijk. Het is maar net wat je goed vind. Ik was/ben altijd een fan van rudream. Sinds gister de nieuwste hydra er op, dit spreekt me ook aan. Ook de gemini images zijn wel goed. Wil je de verschillen leren kennen, dan zul je meerdere images een tijd lang uit moeten proberen. Dan weet je, welke je goed vind en handig is voor jou.

 

P.S. Welkom op sat4all !!

 

Met vriendelijke groet, paardengek

Door veel lezen en prutsen kom je er wel!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zou ook eens het Mardini Monster image kunnen proberen (mits je over een USB stick beschikt), Mardini heeft een mooie grafische interface en is bijzonder compleet en stabiel.

Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak maar niet alle images zijn even stabiel. Gewoon uitproberen dus...

Receivers: VU+ DUO HD (1.5TB hdd & OpenPLi), Dreambox 7000-S

Schotel: Triax 110 4 LNB + draaibaar

Full HD: Samsung 63" 3D plasma / Mitsubishi HC3800 DLP

Harmony 555

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mardini Rulezzzz!!!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Om de boel helemaal verwarrend te maken:

 

Heb net de laatste DBF 1.09 erin gepleurt.

 

En ik moet zeggen ik ben onder de indruk, stabiel, update opties werken, leuke skin.

 

Het image erin gedaan omdat poseidon na een key-update niet normaal meer functioneerde (ook niet na een flash-erase) allemaal vastlopers.

 

Ben eigenlijk al een maand of 6 een absolute Hydra user maar deze image mag vanaf nu ook meedoen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hartelijk bedankt voor iedereens respons. Ik heb ondertussen al eens via FlashWizard Pro 5 in multiboot wat images gezet op de HD. Ik moet zeggen dat de gemini 1.05 nog altijd de meeste opties heeft en het makkelijkst werkt. Met de Gemini Mamanger (XP) kan je ook makkelijk rss feeds aanmaken, films naar je pc hd halen etc.. Bootscreentje wel veranderd <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Nog een klein vraagje: Als ik via Flashwizard Pro een image install op flash moet ik dan nog altijd de zgn. hardware reset doen (dreambox aanzetten en up ingedrukt houden)?

Ook vreemd is dat je met gemini een VAR move kan doen naar HD. Maar na herstart als ik meerdere plug-ins wil installeren heb ik nog altijd niet genoeg plek... niet dat ik het echt nodig heb maar ik zou toch graag meerdere plug-ins willen gebruiken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...