Ga naar inhoud


CDS prijst zich uit de markt????


Gast

Aanbevolen berichten

Citaat:
helemaal mee eens. Kost mij waarschijnlijk mijn account bij sat4all
tcahopper dit slaat echt nergens op! Sat4ALL is nogmaals geen dictatuur en probeer dit ook niet zo te laten voorkomen.

Dit is een offtopic forum en het is echt wel toegestaan om openlijk te discuseren! Ook als je het niet eens bent met een mod.

Het is alleen niet toegestaan om een actie genomen door een mod, openlijk af te vallen want zo'n discussie slaat nergens op.

Geld maakt niet gelukkig maar geluk is onbetaalbaar

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 34
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit onderwerp

Beste reacties in dit onderwerp

Als bestuurslid van de NBS kén ik Kees Färber inmiddels ook. Een zeer schappelijke kerel, zo kwam hij op mij over.

 

Wat wij hebben bereikt had nooit gelukt door de medewerking van Kees Färber. Hij heeft ons ook bijvoorbeeld zeer uitgebreid rondgeleid, informatie gegeven etc. Ook houdt hij altijd contact met ons ook al zeuren we nóg zo hard (en zeuren doen we want wij hebben ook verwachtingen en eisen).

 

Nu we toch zo openbaar, zoals Avalon (en van mij mag hij hoor...de reacties komen toch wel) ,bezig zijn met mensen afvallen, ben ik ook maar een keer "openbaar"en geef mijn mening.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Er is nog geen donder veranderd bij die club.

 

Het gaat om de Kassa zoals ik al in andere postings heb vermeld.

 

De mensen die daar nu werken zijn rotte appels en hanteren gewoon de strategie van het vorige Canaldigitaal omdat ze niet anders gewent zijn. Gewoon iedereen die er nu rond hangt op straat schoppen schone lei beginnen dan weet je zeker dat je binnen 1 jaar resultaat hebt...

 

Als je op dezelfde voet doorgaat los je dit niet binnen een Jaar op dat duurt op zijn minst 5 jaar

 

Het eerste wat ze moeten doen is die L.u.L (lange Uit Laren) van een kees fárber Op straat schoppen die heeft nog nooit ergens voor gezorgd (er voor zorgen dat hardwerkende mensen de dupe zijn van zijn praktijken) Alleen gehandeld voor zijn eigen portemonee. Deze man is een gevoelloos mens. Geloof me zolang als deze man daar aan het bewint is zal er geen donder veranderen voor de consument

 

Mazlzlzl

Avalon

 

SAT4ALL

 

 

 

ben het helemaal met je eens die vent motten ze gelijk op straat schoppen

 

*

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

dm8000 powerd by rudream line X 3.2 white HBB-tv

Link naar reactie
Delen op andere sites

Meningen verschillen (en dat moet kunnen - zolang je het tenminste niet te bont maakt dunkt me) maar ik kan alleen maar zeggen hoe ik hem ken en heb ervaren.

 

Daar laat ik het bij mbt. mijn opmerkingen want ik ga liever weer verder discussieren over interessante satteliet-zaken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:

Als bestuurslid van de NBS kén ik Kees Färber inmiddels ook. Een zeer schappelijke kerel, zo kwam hij op mij over.

zo op het oog is die schappelijk maar steek je de kop in de wind bij hem dan lig je er wel uit. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

dm8000 powerd by rudream line X 3.2 white HBB-tv

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo

 

Mijn Mening is keihard gericht op 1 Persoon dit is en blijft de verantwoordelijke die de boel daar heeft gerunt & nog een vinger in de pap heeft omtrent bepaalde zaken.

 

Als je iemand aanpakt dan moet je ook de juiste persoon aanpakken en niet de verkeerde.

 

En dat mag best wel eens op een groffe manier zijn, als niemand het doet zal het er ook nooit van komen.

 

Mazlzlz

Avalon

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je persoonlijke problemen met de man heeft zijn daar goede procedures voor om eventuele problemen op te lossen. Of bespreek het in ieder geval op persoonlijk niveau. De frustraties zijn misschien erg hoog en dan begrijp ik dat je dat wilt laten weten. Maar netjes is toch echt anders...

 

Als zelfs een moderator gericht 1 persoon gaat aanvallen weet ik niet of ik nog langer van een board die blijkbaar zich flink verlaagt gebruik wil maken (alhoewel het bij 1 moderator zal blijven verwacht en hoop ik). Het kan aan mij liggen, maar volgens mij hebben wij als Sat4All leden weinig tot niets te maken met onderlinge conflicten binnen het bedrijf.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat je voor een bepaalde groep wilt opkomen is alleen lovenswaardig te noemen. Daar is niets mis mee.

 

Maar ik denk juist dat je met bepaalde bewoordingen welke je gebruikt juist de groep waarvoor je wilt opkomen geen goed doet. Ik kan men namelijk niet voorstellen dat je met zulke uitpspraken een goed gesprek over de dingen waarvoor je wilt opkomen kan voeren met deze man. En hoe je het ook went of keert, en of het nu goed of slecht is dat hij nog steeds daar zit, je hebt met deze man te maken om op te komen voor de groep waarvoor je wilt opkomen.

 

Die man zit er nu eenmaal en daar zal harde persoonlijke aanvallen op dit board, hoe groot dan ook, niets aan veranderen.

 

Voor de rest kan ik niets zeggen over de capaciteiten van de goede man en/of hij wel de goede man is op de goede plaats. De twee keer dat ik hem informeel gesproken heb heeft hij een goede indruk op me achtergelaten maar het zou best kunnen zijn dat hij zakelijk harder is.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
....Het gaat om de Kassa zoals ik al in andere postings heb vermeld.
Mazlzlzl
Avalon
Wat dacht je dan? Dat het een filantropische stichting is? Dat er voornamelijk vrijwilligers werken, die geen salaris wensen te ontvangen?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Aangezien het geen filantropische instelling is, is het dus een slechte zaak dat ze het monopolie op NL TV via sateliet hebben. In principe zouden ze belachelijke prijzen voor hun diensten kunnen vragen, belachelijke eisen kunnen stellen aan de gebruikte ontvanginstallatie, 'protectie' geld vragen, en meer van dat soort praktijken.

 

Oh, wacht.

 

Dat doen ze al.

 

CD bellen kost 70 cent per minuut. Een smartcard ruim 70 euro. 'Goedgekeurde' ontvangers. Natuurlijk is het basispakket gratis, maar als u het settopbox pakket a 20 euro per jaar erbij neemt, dan geven wij u korting op de telefoonkosten als de satelietprovider uw kaart vergeet te updaten, en dan schakelen ze misschien uw kaart niet uit aan het eind van het jaar. Dat klinkt mij als "protectiegeld" in de oren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...