Ga naar inhoud


5300allcam


Gast

Aanbevolen berichten


  • Reacties 33
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Humax 5300Z, hahaha...<p>Er komt in de toekomst nog iets veel leukers aan om al dat patchen te moeten voorkomen...<p>Een zogenaamd security key ....dit word pas echt lachen als dat realiteit wordt...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gewoon de receivers worden via de seriele poort beveiligd en om toegang tot je receiver te krijgen heb je een licence en security key nodig om deze accessable te maken.<p>Dit is reeds toegepast in de PC wereld en menig fabrikant van satelliet receivers testen hier al mee...<p>Dus een z-board is erg leuk maar was ook van zeer korte tijd, daarna wordt de connector van de printplaat afgehaald en daarna resteerd het verwijderen van de printsporen...<p>What come's next....seriele poort beveiligen met een security key....<p>Maar dit houdt natuurlijk niet in dat de source codes geheim zullen blijven.... <img src="graemlins/bavaria.gif" border="0" alt="[bavaria]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,<p>Ik heb de nieuwe allcam (?) software in de hum 5300 geladen en de STB status vermeld keurig de updatedatum (15/10/01).

Ik zou graag e.e.a. verder uittesten maar heb (ook na lezing van de diverse allcam berichten)nog een aantal vragen:

1) Ik zie diverse allcam files maar die hebben allen betrekking op de 5400 zijn ze ook voor de 5300 bruikbaar?

2) Kan ik allen met een funcard de allcam gebruiken. Ik beschik wel over mastera en goldprogrammer maar (nog) niet over een funcard.

3) Ik las op de hiervoor genoemde site een bericht met de mededeling dat de patch de STB naar de klote kan helpen. Kan iemand iets meer vertellen over de risico's van deze patch?<p>De STB werkt ook na het patchen goed. Zowel de aston 1.05 cam als de Via werken normaal zoals voor het patchen so far so good dus.<p>Alvast bedankt.

Jan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...