Ga naar inhoud


newcamd met radegast


cowo

Aanbevolen berichten


Goed he <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />. Inderdaad meteen beeld. MAAR?!?!!? ALs ik nu RTL4 ofzo opneem, krijg ik alleen zwart beeld. Kijken gaat dus goed, maar opnemen niet. Maar opnemen van Taquilla gaat b.v. weer wel goed (niet die kanalen waar we appart engels bij gedaan hebben, die stoppen binnen 15 sec). Bekend probleem?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gebruik dus CAMX. Maar die is verbonden naar m'n PC waarop SAMMYSPIDERSERVER draait met officiele kaart. En dat is op basis van Radegast. Als ik MGCAMD gebruik en de newcamd-radegast converter, werkt wel alles prima. Maar dacht, kom als deze EMU het zonder de converter kan, is dat weer makkelijker. Nogmaals, prima beeld op de nederlandse kanalen, maar kan ze alleen niet opnemen. Laat ik hem niet connecten naar de radegast server, dan kan ik WEL RTL4 opnemen. Bugje in de radegast omzetting?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Rai,

zou je misschien de link willen doorgeven waar dit staat van jou tread?

ik heb hier gezocht maar je hebt zoveel postings gedaan...:)

 

Op de site van klony heb ik ook gekeken en daar doen ze het met 3 dreamboxen en daardoor zie ik door de bomen het bos niet meer.

 

Ik wil ook graag de radegast server zien onder de newcamd 228 aangezien deze cam de meeste zenders openheeft naar mijn mening....

 

Grz.

Vu duo2 met pli

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo te lezen heb je de juiste al gevonden. Inderdaad bij Klony. Gewwon de stappen volgen die in 7.4 : Radegast server and Newcamd client staan. AL gebruiken ze hier 3 boxen, met 2 gaat het op dezelfde manier. Doe alsof je Dreambox die je als CLient wil gebruiken de box met iP-address 192.168.0.25 is en je radegast server 192.168.0.99 is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...