Ga naar inhoud


HumBox 4.1 op www.sat4all.com


Ron

Aanbevolen berichten


Ik heb begrepen dat die er expres uitgelaten is om de grootte van de download te beperken.

Die file kun je zo bij Microsoft downloaden.

De meeste mensen die ooit een programma hebben geïnstalleerd dat gebruik maakt van de MSI krijgen die melding niet. Ook Windows XP en Internet Explorer 6 gebruikers zullen er geen last van hebben. <p>Voor mensen die niet willen zoeken:

Windows95/98 versie: HERE

Windows NT4 versie: HERE<p>Groetuh,<p>Toxic[Q]<p>[ 16-11-2001: Bericht gewijzigd door: Toxic[Q] ]</p>

Link naar reactie
Delen op andere sites

To Toxic[Q],<p>

You're great.......... <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Thanx...... wink.gif" border="0 <p>VOLGAS

<img src="graemlins/beerchug.gif" border="0" alt="[Proost!]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij mij ook problemen....!

Ik heb HumBox 4.1 gedownload op mijn laptop met Windows 2k. (Installer Engine was niet nodig). Het programma liet zich zonder problemen installeren. Bij het uploaden van de programmalijst uit mijn Humax 5k4 komt er gelijk een foutmelding.

Gefrustreerd als ik was heb ik toen het het HumBox 4.1 programma op een andere laptop met Win98 proberen te laden. Hier werd toen naar de Windows Installer Engine (instmsia.exe) gevraagd.

Ook dit programma gedownload en geinstalleerd, maar bij het downloaden van HumBox wordt toch weer naar die Installer gevraagd.

Heb ik de Installer soms verkeerd geinstalleerd...? Ik heb op het icon gedubbel-klikt en de melding dat het succesvol was geinstalleerd kwam toen.

Verder heb ik het HumBox 4.1 programma op een normale PC met Win98 geprobeerd te installeren, maar ook hier de boven beschreven problemen.<p>Iemand nog een idee wat ik fout doe...?<p>Groeten, Fred

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar heb je dan wel de versie gebruikt die ik pas gisteren avond op de site heb gezet?

Want je moet de 'INTERSOUND(32).hnf' gebruiken anders werkt het inderdaad niet.

De oude en de nieuwe (16) versie zal inderdaad een foutmelding geven.<p>Succes<p>INTERSOUND <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt bijna.

Door de fout die je nu hersteld hebt zal het programma waarschijnlijk wel goed werken onder Windows 2000/XP. Maar als je deze fout krijgt:

Acces violation at adress 0044AC86 in module "HUMBOX.EXE". Read of adress FFFFFFFF ,

dan geeft hij dit omdat er verwijzingen zijn in de transponder sectie die naar een niet bestaande antenne sectie verwijzen. Dit was ook met de vorige humbox versie. Als je nu de nieuwe door mij aangemaakte versie gebruikt dan zullen daarin wel de antenne 17 t/m 32 aanwezig zijn, waardoor bovenstaande fout niet optreed.<p>Groetjes,<p>INTERSOUND <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

TeeBee:<p>Sorry voor het late antwoord en dat ik misschien niet al te duidelijk was met de foutbeschrijving.

Je was met je "fix" sneller dan ik met het lokalizeren van mijn probleem(en).

Terwijl jij (waarschijnlijk) aan het HumBox programma aan het "sleutelen" was heb ik eerst maar eens Service Pack 2 voor Win2K gedownloaded. en toen heb ik gelijk maar van de gelegenheid gebruik gemaakt om Explorer 6 te downloaden. Dat duurde nogal even..!

Tergelijkertijd las ik in deze rubriek dat de problemen nu ogelost zijn. Ik dus blij en dacht: "prima, downloaden die boel".

Nu mijn ervaring met Win2k.

Ten eerste heb ik de eerste versie van HumBox deleted en de nieuwere gedownloaded. Programma geinstalleerd zonder problemen.

Toen probeerde ik de zaplijst uit mijn Humax 5k4 (zonder Z) met PlusCam 3.2 (geen NL versie), Loader H 2.08, Syst ID: 0016.0600 naar mijn Laptop Dell Inspiration 4000, PIII, 600Mhz te laden.

Dit gaat bij mij net als voorheen fout.

Na ca ca 5% komt de foutmelding op de Humax: Error-Ut. Op de Laptop staat dan: Serial Error, Retry (1) at 24576. Dan bevriest het programma en als ik tracht HumBox 4.1 te verlaten komt volgende foutmelding: Access violation address 01532832 in module FV3DLL.DLL. Read of Address 4E4E987B. Meerdere malen geprobeert bij verschillende Baudrate settings met hetzelfde resultaat.

Nu moet ik er eerlijksheidhalve wel bij zeggen dat Formule 3 van Humax ook niet draait op mijn W2K laptop. Maar ik heb altijd gedacht dat dit programma domweg van huis uit niet op W2K draait.<p>OK, toen heb ik de nieuwe HumBox versie weer op mijn Win98 laptop (Digital HiNote VP, 266 Mhz) geinstalleerd en hier draait het wel goed. Naar die Installer wordt dus niet meer gevraagd en het programma laat zich prima installeren. Ook de zaplijst uit mijn Humax 4k5 laat zich downloaden. Wat mij wel opvalt is dat het tergend langzaam is. Een hele zaplijst download duurt ca 15 minuten...??? Is dit normaal..? Maar goed, het werkt. Dus ik ben alvast geholpen.<p>Nu wil ik je niet onodig bezig houden, maar misschien heb je toch een tip wat ik eventueel toch nog fout doe.<p>Groeten, Fred

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...