Ga naar inhoud


Canal Digitaal mediaguard VS Aston 1.05


Gast SnOoD

Aanbevolen berichten

Goedemorgen mensen,

 

Ik wil graag nederlandse zenders gaan kijken , maar zit te twijfelen tussen een originele Mediaguard cas van canal digitaal en een aston 1,05 cas, zelf ben ik wel van plan om er later nog een X-cam cas bij te zetten voor extra kanalen, kan iemand mij de voordelen/nadelen van de aston 1,05 / canal digitaal mediaguard vertellen, een aston is natuurlijk duurder maar er zijn vast meer voor/nadelen ?

 

groeten,

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo SnOoD,

 

Ik heb op aanraden van mijn sat-leverancier een Matrix Revolutions besteld met Ucas 3.1. Dit is de goedkoopste, altijd werkende oplossing. Je mag wel de software niet aanpassen van de CI. Wil je nog meer kanalen dan kan je er een X-Cam aan toevoegen of een Dragon Cam. Ik gebruik een Dragon Cam en ik ben daar heel tevreden over. Op mijn oude Aston 1.03 lukte het niet om C+ te activeren.

 

That's all i know ...

 

Greetz,

 

DaDo

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ikzelf ben in bezit van een Topfield 3000CIpro, veel mensen raden de combinatie van topfield/matrix cam af. omdat deze niet goed samen gaan, zelf denk ik aan een combinatie van een mediaguard(originele canal digitaal) / X-Cam.

 

greetz <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tweedehands aston 1.05 is goedkoper dan de ucas voor je topfield... Mediaguard CAM is geldklopperij (is gewoon hetzelfde als de aston).

 

De matrix is vooral ellende met een PVR - zonder harddisk valt het mee, dan freezet hij af en toe.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

het verschil tussen de Aston 1.05 en de nieuwe Mediaguard van Canal+ is dat de Mediaguard voorzien is van een landencode en je dus alleen de Nederlands Canal+ kaart er in kan gebruiken. De Aston 1.05 is regiovrij. Voor de Toppies 3000CI, 5000CI en 4000PVR de Aston 1.05 gebruiken en voor de Toppies 5000PVR/5500PVR de Aston twin-cam (1.07). Suc6 mate

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarom moet je volgens jou de 1.07 gebruiken in een 5000 serie? (of waarom niet in de 4000?)

 

Volgens mij werkt de 1.05 in allebei prima. De 1.07 doet het ook wel in allebei, maar is alleen duurder en levert je niks extra op.

 

Nog een keer, en nu allemaal luid meeroepen:

 

Geen enkele twin-tuner van topfield kan 2 zenders gelijktijdig decoderen. Dat zijn momenteel dus de 4000, 5000 en 5500. Ongeacht welke CAM er gebruikt wordt. Als je dealer dit beweert, dan liegt hij. Als je dat op dit board gelezen hebt, dan heeft de schrijver van dat artikel het bij het verkeerde eind, en staat de posting ongetwijfeld vol met follow-ups die het misverstand rechtzetten. Als je het op een website gelezen hebt, dan is het ook gewoon niet waar en wordt het waarschijnlijk als argument gebruikt om je een veel te dure CAM aan te smeren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...