Ga naar inhoud


astra+hotbird+humax5400


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo Allen,<p>Ik heb een humax 5400 met diseq en 2 lnb's.

Ik wil graag hotbird ontvangen, maar dit lukt me maar niet. Ik heb op jullie advies de lnb's geprobeerd, die doen het allebei (ik ontvang altijd astra met allebei). De diseq aansluiting heb ik omgedraaid, (en de isntelling in de humax verandert naar andere diseq ingang) dan houd ik ook beeld van Astra. Ik heb uren gezocht naar hotbird d.m.v. voorzichtig de schotel te draaien etc. etc. Maar iedere keer als ik zoek op hotbird krijg ik de melding: Zoeken mislukt (afstellings fout)

Weet iemand wat dit kan betekenen?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb zelf dezelfde opstelling en die werkt prima. Ik denk toch dat je de schotel niet goed uitgericht hebt op de Hotbird.<p>Het handigste is dit te doen met een oude analoge ontvanger. Vanuit de spikkels is het kinderspel om de schotel goed uit te richten. Als je daarmee wel beeld krijgt dan moet het ook lukken met de Humax en de schakelaar.<p>Suc6.

Link naar reactie
Delen op andere sites

je moet eerst met de linker lnb naar HTB zoeken,neem

voor het gemak multivisi of palco deze zijn sterk.

deze zoek je op ik weet niet of je hem hebt voorgeprogrameert anders moet je hem een stukje draaien laten zoeken niets een stukje draaien laten zoeken tot je hem hebt is zo gebeurt hij zit niet ver van astra.is dit gelukt hoe je aleen nog astra aan te sluiten en kijken maar.even geduld maar komt goed.

suc6 <img src="graemlins/beerchug.gif" border="0" alt="[Proost!]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...