Ga naar inhoud


wie kan er wel franse zenders ontvangen?


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb een humax 5400z aangeschaft om juist franse zenders te ontvangen (voor mijn vrouw).

Helaas stuurt tps atacks, nu is mijn vraag: zijn er mensen die een humax 5400 hebben die wel zonder problemen france2 france2 tf1 kunnen kijken.

Zo ja zou je zo vriendelijk willen zijn om alle gegevens door te geven, welicht lukt het mij dan ook.

op dit moment gebruik ik de boris 5-1 humax 5400z realcamnl, Oak1&2 2.1, HIC 1.03.06+

Loader H 2.08

Wie helpt mij?<p>Alvast bedankt,<p>Ron<p>

-------------------------------------------------

Ik zoek me suf, gelukkig zijn er nog veel behulpzame mensen!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nou, bij mij loopt ie compleet vast op de kanalen van dat netwerk. Ik weet daar weinig vanaf maar er zijn toch nog heel wat andere mooie franse zenders te zien met die 5 in 1 combinatie, het Canalsatelite netwerk bijvoorbeeld, met de Kisque pay per view (of hoe noem je dat op z'n frans) voorlopig raak je niet uitgekeken denk ik..

Link naar reactie
Delen op andere sites

TF1, france 2 france 3, tv5, la cinqueme zijn gewoon analoog vrij te ontvangen op de France telecom 2b/d op 5 graden west.

60cm schotel en analoog ontvangertje van €100 zijn voldoende. Daar heb je geen dure Hummax voor nodig. laugh.gif" border="0

Daarnaast wordt bijna alles ook in SECA uitgezonden (behalve TF1) door C+ op de Astra. wink.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fred, Wat bedoel je?

TPS heeft nog nooit een nieuwe code in gebruik genomen, er is dus geen reden om een au file te gebruiken.

Het gaat hier niet om de seca kanalen van C- op Astra, maar om de TPS kanalen in Viaccess op de hobird.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste satvrienden,

Tot voor kort werkte ik op mijn IRC5400 H2.08 met de +Cam 3.1NL.Patch van crazy Yvan ; met m'n embedded irdeto en een goldcard nam ik met het grootste gemak de viacces TPS kanalan mat o.a. TF1 op 13°Oost.

Omdat al wat nieuw is gegarandeerd (?) beter is besloot ik de 5400allcam 4.1 versie over mijn vorige versie te schrijven.

Helaas was het gedaan met TPS en nog erger het apparaat blokkeert steevast bij zappen op TPS.

De andere viacc.pakketten o.a. zwitserland enz.. blijven optimaal werken. Teruggekeerd naar de vorige versie bied geen oplossing.

Weet iemand beter?<p>[ 06-02-2002: Bericht gewijzigd door: rita ]</p>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er is GEEN ENKELE mogelijkheid om TPS met een 5400 te ontvangen ! Doe dus verder geen moeite. En als de Humaxen nog steeds blokkeren wanneer men op de TPS zenders gaat zappen is dat doodeenvoudig omdat Humax de DVB/ISO 7816 norm niet bezit !

In elk geval is TPS reeds gestart met het omwisselen van kaarten: éérst komen de pornokanalen aan de beurt (sexvieuw, ultra blue, sct en xxl)dan de rest. Met andere pakketten zoals Art Arabic is dit inmiddels ook reeds gebeurd. Tegen juni hopen zij de zaak "afgerond" te hebben. Abonnees met een officiële ontvanger (Thomson, Sagem) gaan géén nieuwe kaart moeten gebruiken (hun toestellen gaan automatisch een nieuwe soft krijgen); wie met een niet officieel toestel zit wél. TPS heeft ongeveer 1.2 miljoen kaarten (lees abonnementen) in omloop waarvan slechts een 90.000 tal die in niet officiële ontvangers gebruikt worden. Zij hoeven dus alleen maar die 90.000 te vervangen. Voor Canal+ is het wel anders: zij moeten ongeveer 10.000.000 kaarten vervangen (à 15€ = 150.000.000 €). TPS oefent dan ook druk uit op C+ om de zaken eveneens te bespoedigen en dit in verband met bepaalde zenders die in Viaccess/Mediaguard simulcrypt uitgezonden worden.

Gerdy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kijk even bij viacces op dit board! (tps volledig zwart) thanks to zapdat deze tip nogmaals:

tps als enige provider op je kaart en alles weer oke (humax F1vaci) <img src="graemlins/beerchug.gif" border="0" alt="[Proost!]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...