Ga naar inhoud


video en dvd-recorder straks verboden in de us.


Gast

Aanbevolen berichten

hi,

volgens een artikkel in de krant het volk,is het MGM een rechtzaak bezig in het hooggerechtshof om een verbod te leggen op de verkoop en bezit van video en dvd-recoders in de us/vs,omdat zo stond er in de krant teveel films worden gedownload en dan op dvd wordt gezet.mocht het hooggerechtshof ingaan op de eis van het MGM,en een verbod opleggen,dan (zo stond het in de krant)zou dat zelfs vergaande gevolgen hebben in europa <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />.

----

een ander artikkel,gelezen op een dergelijke site die ik wegens boardregels niet mag vernoemen,zouden ze in de us ook de pvr recoder willen verbieden.ook in europa en belgie,kijken ze met lede ogen naar de pvr of satellietontvangers met hd's,omdat uit een studie in de vs bleek dat met de komst van de pvr bij bepaalde commerciële zenders de inkomsten van 70% gedaald is <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />.dit wegens dat mensen massaal programma's gaan opnemen en de reclameblokken gaan doorspoelen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />.opname's worden ook niet geregistreerd en bekeken als kijkers waardoor de adverteerder minder wil betalen.zonder namen te noemen zijn er hier ook al zender die met lede ogen aankijken naar de settop box van mixct-ics met harddisk recorder,omdat ze vrezen dat nog meer mensen programma's gaan opnemen en reclameblokken gaan doorspoelen.volgens dergelijke site,is het met een pvr zeer gemakkelijk om reclameblokken door te spoelen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />.

---

mijn mening,eerst iets op de markt brengen om het de mensen gemakkelijk te maken en dan er alles aan doen om het tegen te houden.Als mensen NIET willen kijken naar reclame,dan gaan ze dit ook niet tegenhouden met het verbieden of verhinderen met pvr's.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Wat een grap, zeg. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> Lijkt me niet echt iets om je zorgen over te maken, om het voorzichtig uit te drukken...

VU+ Duo2 + Wave Frontier T90 + Draaibaar 45 oost tot 15 west + hele zooi achterhaalde ontvangers 🙂

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is wat de hollanders zeggen:"achter het net vissen"! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Via PC dan naar dvdplayer gaat toch ook? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Er zijn legio mogelijkheden... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

 

De filmheren mogen volgens mij ook wel eens de hete adem der concurrentie en commercie voelen, het zweven is bijna voorbij!

 

Las zojuist in een magazine dat legaal tegen betaling muziek downldn massa's geld opbracht, daarom gaan ze nu de prijs per lied verhogen! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Wat een grap, zeg. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> Lijkt me niet echt iets om je zorgen over te maken, om het voorzichtig uit te drukken...


Kijk uit hé ... tis wel The US <img src="/ubbthreads/images/graemlins/dogeyes.gif" alt="" />

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sterker nog sommige nieuwe dvd's DIE JE KOOPT zijn nu al gevuld met 20 minuten reclame, dat kan je niet doorspoelen je zult die volle 20 minuten moeten uitzitten, daardoor is het kopen van dvd's bij ons in huis 80% gedaald, elke keer zonder opties 20 minuten voor de film verplicht kijken is zwaar irritant dan koop ik geen film meer, een video kon je tenminste doorspoelen, nu met al die techniek zetten ze gewoon lock op je remote en je player buttons, verplicht reclame kijken terwijl je betaalde voor de film ???? Ik kijk dus al nergens meer gek van op maar dat ze zich zelf om zeep gaan helpen is al duidelijk, en de dvd's met reclame tja wat denk je zelf die stop je echt niet zo snel meer in je speler. Zonde van het geld, kan je beter goede dvdrip xvid downen.

 

Ze vragen zelf om illegaal gedrag is dan ook mijn motto.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
De video recorder bestaat al 30 jaar en reklame werd altijd al doorgespoeld (tenminste bij mij wel), ik snap niet dat ze daar nu pas achter komen.


Ach in Amerika lopen ze toch altijd 30 jaar achter <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />
Of was het nu juist 10 jaar voor <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Om met Asterix te spreken: Rare jongens die Amerikanen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />


Met Vriendelijke Groet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />,


Wil Weten
Link naar reactie
Delen op andere sites

Achterlopen in de USA?

Volgens mij hebben ze in de USA zelfs een videorecorder op de markt gebracht

die automatisch al die reclamezooi er uit filtert.

Toen had je de heisa eens moeten zien.

Avensis

Link naar reactie
Delen op andere sites

In 20 minuten heb ik een kopie klaar... Dus eerst kopieren en dan pas kijken wordt het nieuwe motto in gekochte DVDs kijken.

 

Daarna kun je het origineel mooi verkopen of cadeau geven, heb je toch niks meer aan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

het zou en zeer late 1 aprilgrap moeten zijn.

Maar mij zou het niet verbazen dat diverse toekomstige settopboxen zullen worden voorzien van een anti opname bit <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />.

ik heb het vooral over de settopboxen van bvb kabelmaatschappijen.nu al bij de settop boxen van BskyB.

En het zou wel eens kunnen zijn,in verdere stadium,als analoog van de kabel verdwijnt (of misschien kunnen ze het ook analoog op de kabel <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> )dat programma's waar veel rechten op staan en waar dus veel reclamegeld wordt op betaald,de anti opname bit zal worden geactiveerd,zodat je rechtstreeks zal moeten kijken.Wegzappen tijdens een blok kan altijd.

dan zal er gewoon een slotje op je dvd recorder komen als je dit programma wilt opnemen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />.leuk voer dan alweer voor de hobbyisten en zo blijven we wel verder <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />.

ps,die dvd's waar je verplicht bent die 20 minuten reclame te bekijken,zijn die dan goedkoper? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

en is dit met elke dvd speler zo of enkel de bekende merken?zou haast denken dat ze iets in de software via een bepaalde code iets blokkeren en dat dit met een patch te verhelpen is.

denk maar eens wat we vroeger deden,maar ik schrijf het niet specifiek,tegen boardregels.

zoals andere members zeggen,doen ze met hun irritante houding,ons wel eens dingen doen die niet geheel zuiver zijn en dan maar klagen dat er minder kijkcijfers zijn,minder cd's/dvd's verkocht worden enz,maar zijn ze zelf niet een gedeeltelijk de oorzaak ervan? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Anti opname bit is trouwens niks nieuws.

Het zit al sinds de begindagen op de gewone CD. En wordt ook al sinds die tijd straal genegeerd door alle hard- en software. Je kunt niet eens een eigen opname bakken zonder het copyrightbitje aan te zetten in Nero!

 

Er zijn inderdaad DVD spelers die toch laten skippen op zo'n onskipbaar stukje. Is gewoon iets in de firmware.

 

Ikzelf vind 't handiger om gewoon een kopie te maken - kan ik meteen dat zinloze menu en die overbodige extra's eraf kiepen, en de audio en ondertiteling default op mijn eigen voorkeur zetten. Voorkomt ook gekke problemen, zo kreeg ik bij de originele Spiderman DVD geen ondertiteling, maar de kopie deed het wel goed.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kijk, Milo heeft het helemaal door <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Vroeger zelfde verhaal met videotapes, de opname pas starten als de hoofdfilm begon.

Degene die die dure tape netjes gekocht had, moest door de reclame heen, terwijl de kopie gewoon de recorder in gekwakt kan worden. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...