Ga naar inhoud


Geen ruzie stoken ...


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb er mij tot nu toe niet willen in moeien ... het geruzie tussen Viewer en Crazy Ivan... maar dit heb ik net gelezen van de hand van Planet Hemp zelf ... Ik heb er lang moeten over nadenken of ik hier bericht van zou uitbrengen, maar ik heb besloten het toch maar te doen. Het gaat immers om de mening van Planet Hemp en niet om die van mij ... ik breng dus objectief verslag uit...<p>Dit stemt toch even tot nadenken ... als ik het goed begrepen heb is Crazy Ivan er zo goed als de oorzaak van dat PH gestopt was ...

Ik wil er mij dus nog niet in moeien, trek zelf uw conclusies.<p>@Texas, das hast Du falsch verstanden, ich habe ein Release geplant, welches ich damals XP nennen wollte. Habe ich aber nie gemacht und einige Bescheuerte haben den 3.2-Patch genommen, andere Hintergrundbilchen reingewürfelt, ihn XP genannt und 90% aller Humax-User zum Narren gehalten.

Solche Typen wir Crazy-Ivan usw, die auch hingehen und meine Initalien dann gegen ihre austauschen. Super Leistung! Ich möchte nicht wissen, wie sie gerade den 2002 am verunstalten sind. Heißt ja bei denen auch nicht +CAM sonern RealCamNL. Ich möchte wetten, das bei denen mit Sicherheit nicht mehr PH beim Ausschalten steht.

Selbst schärfte Aufklärungskampagen, dass in diesen Versionen nicht 1 Byte Code verändert war, haben von diesen 90 % nur 5% verstanden oder wollten es nur verstehen.<p>Das ergänzend zu den Werten, die wir machen und was der Dank dafür zum Teil ist.<p>Het complete bericht staat hier :

http://www.4freeboard.to/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic&f=10&t=002676<p>CU

Red

Link naar reactie
Delen op andere sites


@Redneck<p>Zeer objectief, had zelf ook al op de Duitse boarden dit soort berichten gelezen.<p>Dus Ere wie Ere toekomt en dat is er maar een en die heet PH (Planet Hemp).<p>Dus aan alle vertaal bureau's ga niet lopen kloten met andermans werk, en als je het dan toch doet sluit dan eens in je zip bestand een nette beschrijving bij met hetgeen je hebt gedaan.<p>Groeten Tuurtje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kunt zeggen wat je zeggen wilt, maar ik persoonlijk vind de mensonterende anti Crazy Ivan campagne die viewer voert, 100 x erger als het renamen van een CAM.

Daar is namelijk het kleinste beetje normaal fatsoen heel erg ver te zoeken.

Crazy Ivan heeft zijn vertaalde versie iets te veel een persoonlijk karakter gegeven maar ze waren wel doorgaans voorzien van credits aan Planet Hemp. Ik denk dat dit half zo erg is als iemand volledig de stront in trappen zoals die viewer dat deed en nog steeds doet. Schandalig en hufterig vind ik dat.

Ik geloof niet dan er mensen zijn die klagen over het renamen van hex files die oorspronkelijk door b.v. Martin Bishop, Dr. Mabuse, alfredo enz. enz. gemaakt zijn.

Die duiken namelijk ook onder de meeste vreemde namen op. Het enige wat daar aan veranderd is, zijn meestal de keys, initialisatie string of iets in die geest. Credits naar de oorspronkelijke maker zijn daar nooit te vinden en geen mens die zich daar druk over maakt.

Al zou Crazy Ivan 100 x fout zijn, weegt dat niet op tegen het feit dat Viewer een hufter is geweest met zijn opmerkingen en dat heeft iedereen de afgelopen weken zelf kunnen zien. blush.gif" border="0 <p>Toxic[Q]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, wat is het toch weer plezierig in hobbyland.

Elkaar afkatten is blijkbaar iets wat aan de orde van de dag is.<p>Affijn een kleine opmerking over wel of niet PH tekst;

@Texas, das hast Du falsch verstanden, ich habe ein Release geplant, welches ich damals XP nennen wollte. Habe ich aber nie gemacht und einige Bescheuerte haben den 3.2-Patch genommen, andere Hintergrundbilchen reingewürfelt, ihn XP genannt und 90% aller Humax-User zum Narren gehalten.

Solche Typen wir Crazy-Ivan usw, die auch hingehen und meine Initalien dann gegen ihre austauschen. Super Leistung! Ich möchte nicht wissen, wie sie gerade den 2002 am verunstalten sind. Heißt ja bei denen auch nicht +CAM sonern RealCamNL.<p>1. Wij hebben nooit de +CAM XP gepost en veranderd van achtergrond of zoiets dergelijks. Kan me wel herinneren dat een andere site dit met een hoop ruis heeft gepost, waarop wij het officieele antwoord van PH hierop hebben gepost van dat deze versie niet zou bestaan. Dus wie de schoen past trekt hem aan???

2. We hebben altijd PH credit gegeven indien de patch ook 100% van hem afkomstig was, desondanks beschuldigingen van anderen. Het is natuurlijk vrij voor iedereen om een dergelijke patch aan te passen.<p>En hier laat ik het bij, indien Humax support zich verheven voelt boven de echte hobbyist dan ga zo door en breng zelf eens wat tijd door achter de pc om een dergelijke patch te ontleden en te vertalen cq. aan te passen. Mensen telefonisch bedreigen etc..alleen vanwege een firmware vind ik toch echt te ver gaan. Dat er commercieele belangen bij je meespelen is mij duidelijk en dat je hiervoor niets of niemand spaart ook. Je maakt ons maar lekker zwart en je bedreigd maar wat je wil, je weet echter alleen nog steeds niet met wie je te maken hebt en dat het jouw persoonlijk aan elke kennis ontbreeks zit je niks lekker.<p>

Gr,

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nog steeds zonder mij te willen moeien kan ik volgende zaken melden :<p>- PH heeft er moeite mee dat zijn signature (PH) wordt vervangen door NL in de patch. Laat dit achterwege, dit is volstrekt overbodig en heeft geen toegevoegde waarde. Ik kan begrijpen dat Crazy Ivan credit wil voor de vertaling, dit kan ook in de background en door een tweede readme document toe te voegen. Of door de toevoeging van NL in de cam string, zonder de PH weg te halen.

- Die CRC tool is inderdaad niet waterdicht. Verre van zelfs. Het zaait meer verwarring dan nodig omdat ook bij elke release van de patch een nieuwe versie van de CRC tool nodig is.

- Bij mijn weten zijn de enige mensen die er in geslaagd zijn zelf een werkende patch te produceren : TeeBee, Planet Hemp, FranX en Happy2000. Van deze 4 is enkel Planet Hemp er in geslaagd een autoswitch patch te maken.<p>Enfin, dit is het laatste wat ik hier over kwijt wil. Zowel Viewer als Crazy Ivan hebben hun fouten en hun goede kanten. Iedereen die met de hobby bezig is heeft zo stilaan de buik vol van het geruzie. Het is stilaan tijd voor vrede en rust ...<p>CU

Red

Link naar reactie
Delen op andere sites

we gaan vrolijk verder dat hele geouwehoer is

begonnen nog voordat ph in nl werd verandert

op het display dus dat heeft er geen ene klote

mee te maken waar het wel mee te maken heeft is

dat er steeds naar een reden gezocht wordt om

in de richting van ivan te kunnen wijzen.<p>en juist dat moet eens afgelopen zijn we maken

zelf wel uit wat we in onze humax pompen PH

of CI en waar we dat downloaden zal me helemaal

een rot zorg wezen ik kijk toch niet naar die

pleuris banner's heb net zo lief een private ftp.<p>wat een gelul

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een partij gezeik over een hobby zeg !!!<p>Naar mijn mening helpen hobbyisten elkaar, en anders ben je gewoon commercieel bezig.<p>Die CyberWar tussen PH en CI zal me een worst zijn.<p>Het is natuurlijk leuk dat er een patch is voor Allcam/NLmenu enz en dat hier door wie dan ook verbeteringen en/of vertalingen op komen. Als een auteur van een dergelijke patch bang is dat het misbruikt wordt, en daar kun je gif op innemen, had dan op de commerciele tour gedaan of het voor zichzelf gehouden.<p>Stel je voor dat iedereen een CyberWar begint omdat ie een andere mede-hobbyist heeft geholpen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja vindt ik ook.<p>Laten we terug stappen in het oude ritueel.<p>Van <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> en daar hebben we het al uitvoerig overgehad , Boven aan staat zoeken.<p>Sahib laugh.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Precies en vandaar dat het onderwerp zoals redneck eyeball het zo mooi schrijft alleen maar op 1 persoon kan slaan.

Graag wil ik iedereen even wijzen op het feit dat Planet Hemp in een schrijven per e-mail een aantal maanden geleden te kennen heeft gegeven gestopt te zijn met de +CAM omdat handelaren zijn patch voor veel geld verkochten aan niet internettende klanten en vanwege de vele "klachten" over zijn patch. Als het zaakje namelijk een keer bleef hangen viel het overwegend Duitse publiek namelijk volledig over hem heen. Dat schreef hij duidelijk naar een persoon die hem daarover vragen gesteld heeft. Het heeft ook een maanden geleden uitvoerig op satpage en satellite-board.de gestaan.

Om nu dus te zeggen dat Crazy Ivan daar schuld aan heeft is een zeer duidelijke overdrijving.

Ik durf zelfs te zeggen dat alle surrogaat patches die de laatste tijd her en der te downloaden zijn, er aan hebben bijgedragen dat PH juist weer is begonnen. Hij kon na zijn stunt om geld te gaan vragen voor de patch namelijk wel een beetje positieve publiciteit gebruiken en die heeft hij gekregen door zelf weer door te gaan, ondanks zijn aankondiging nooit weer een nieuwe patch beschikbaar te stellen. wink.gif" border="0

Wat betreft die onzin die ik lees over het CRC check tool van Alfredo:

Het is een koud kunstje een patch te maken die de CRC check met glans passeert maar absoluut niet zal werken of erger. Die CRC tool is absolute schijnveiligheid.

De enige veilige patch is die, die je bij je buurman in zijn receiver hebt geladen.

Als de receiver van je buurman daarna nog werkt, kun je er zeker van zijn dat het goed is:-))

Als je geen buurman hebt, of je buurman niet over een Humax 5400 beschikt, kun je veilige patches altijd van www.satcity.nl of een andere veilige site downloaden, want daar zitten mensen met kennis die met de hobby het beste voorhebben.<p>Groetuh,<p>Toxic[Q]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...