Ga naar inhoud


Wanadoo LiveBox - echo


ronaldsl

Aanbevolen berichten


Gratis telefoongesprekken voeren heeft een prijs. Als je zelf belt hoor je het niet, maar aan de andere kant van de lijn hoor je met regelmaat alsof iemand een toets indrukt, een echo, spontaan verbroken verbinding. Het kokmt allemaal voor. Maar lees dit niet als zeuren, want als ik geen tikken betaal, dan zal ik niet zeuren over kwaliteit.

 

Oh ja, de nummerherkenning doet het ook niet meer (sinds maart).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zaterdag 16 april 2005 heeft het consumentenprogramma KASSA aandacht besteed aan de LiveBox van Wanadoo. Er blijken veel klachten te zijn binnengekomen. De site vermeld:

 

Citaat:
Mensen hebben vooral problemen met telefoneren en vinden verder dat de helpdesk van Wanadoo duur en tamelijk ontoegankelijk is.

 

Een aantal mensen die gebruik maken van Wanadoo telefonie zeggen dat het geluid galmt, dat de verbinding soms na een aantal minuten ineens wegvalt en dat het geluid niet vloeiend overkomt.

 

Ook is het zo dat men af en toe niet naar buiten kan bellen, en horen mensen als ze naar een Wanadoo nummer bellen een ingesprektoon terwijl diegene die gebeld wordt helemaal niet aan het bellen is.

 

Wanadoo heeft in onze uitzending schriftelijk gereageerd: zij zeggen dat de meeste problemen inmiddels verholpen zijn, dat alle Wanadoo Telefonie klanten deze of volgende week een brief kunnen verwachten met daarin uitleg én de mededeling dat Wanadoo Telefonie klanten een korting van € 10,- krijgen op hun volgende rekening.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb de wanadoo live box al drie maanden ik heb er geen las van licht het niet aan jullie telefoon toestel als je zo een profoon er op aansluit dan kan je niet veel verwachten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Ik had vandaag met mijn livebox het probleem dat ik onder mijn wanadoo nummer wel bereikbaar was , maar onder mijn kpn nummer niet. Als ik de KPN lijn van de live box afhaalde en rechtstreeks op een telefoon aansloot was ik wel bereikbaar onder mijn KPN nummer. De helpdesk gebeld en kreeg ik het antwoord dat het een bekend probleem was en dat ik de live box 2 keer moest resetten met tussen de eertse en de tweede keer ong. 45 minuten. Na 1 keer resetten deed hij het al weer. Verder stuurde de helpdesk medewerker mijn een e mail met een worddocument hoe je de livebox moest resetten zie bijlage

870166-HetresettenvandeLiveboxbestaatuitdriestappen.doc

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Gratis telefoongesprekken voeren heeft een prijs.


Eeeh ja. Dat klopt, maar dat zit in de prijs verwerkt.

Bel zelf ook al een tijd 'gratis' binnen Nederland, niet via Wanadoo, en heb daar geen problemen mee..

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Gratis telefoongesprekken voeren heeft een prijs.


Wat heet, gratis bellen...

Eigenlijk heb ik er nog geld bijgekregen.
Kostte me 1,55 extra per maand, en nu krijg ik er nog 10 euro op terug, omdat er de eerste maanden wat ongemakken waren.
Ach, deze waren er ook wel, maar met een beetje opletten (luisteren of de kiestoon wel "nieuw" was voor het bellen, en af en toe kijken of de lampjes netjes branden op de livebox) heb ik er geen ellende mee gehad, hoor.
Ook mijn vrouw niet, is de hele dag thuis (denk ik <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />) en ging allemaal prima.
Inderdaad is er de echo af en toe, en een piep tijdens de gesprekken.

Maar dat zal ongetwijfeld nog verbeteren, ik had ook wel wat kinderziektes verwacht toen ik instapte begin januari.

Likus

DB800 op OpenPLi 2.1 en DB8000 op OpenPLi 4.0 met DVB-S2 en DVB-T
Qnap NAS TS-210 Canal Digitaal & Digitenne
Wavefrontier T55 / Triax 88
met Satconn 1/10 / 2x Spaun 411

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Er is weer een item in Kassa gewijd aan de problemen rond de livebox. Het is de uitzending van 14 mei. Zie de kassa site voor info en video.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...