Ga naar inhoud


Background Patcher probleem


Gast

Aanbevolen berichten

Als ik de 2002d versie van achtergrond wijzig, dan heb ik steeds andere problemen, ofwel ontvang ik de T*q's of P*lco's niet meer, in een ander geval de TPS. Ik heb de settings van de patcher al nagekeken, even getest met een achtergrond die verschillende grootte heeft, variërend tussen 2K tot 30K, niets helpt. Zoeken en zoeken en zoeken ... wat kan het zijn? Waarschijnlijk iets stoms dat ik over hoofd zie.

Link naar reactie
Delen op andere sites


heb je et zelfde al geprobeerd met de 2002c patch kijk eens wat die dan doet .ik heb nog altyd de 2002c erin zitten die werkt bij mij perfekt en de andere 2002d heeft bij mij ook problemen hij heeft langer nodig voor de beeld te pakken als ik omschakel van iredeto naar seca.(heb je de goede versie gepakt want op de humiside geven ze een waarschuwing dat sommige versie problemen.geven.)--------------------------------------------------hoop dat het lukt........john. <img border="0" alt="[biertje??]" title="" src="graemlins/bavaria.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Antwoord hierop is het volgende;

De +CAM2002D en onze NL versie bestaat uit 3 raw files (met hdftool bekeken).

 

Zodra je deze file opent met backgroundpatcher en je eigen afbeeldingen toevoegd en gaat bewaren wordt deze hdf file gereduceerd naar 2 raw files waardoor je dus problemen krijgt met het vrijschakelen van bovenstaande zenders.

 

Oftewel backgroundpatcher is niet volledig compatible met de laatste nieuwe +CAM firmware.

 

Groeten,

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik dacht het al dat het iets in die aard moest zijn. Best is dus de files niet te bewerken met deze patcher. Dank voor het antwoord Chivato.

 

<small>[ 15-03-2002, 09:37: Bericht gewijzigd door: Satelliet ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...